Waldroute en Felsenmeer

Wandelroute 783759

Aangeboden door:

187 2

Omschrijving

Betoverend mystiek en steeds weer anders - dat is de Sauerland-Waldroute. Op dit stukje rond Hemer beleeft u fascinerende natuurlijke schouwspellen. Voel hoe de route door venen, natuurgebieden en oerwouden een onvergetelijke belevenis voor lichaam, geest en ziel wordt.
Geologische monumenten en de prachtige natuur zijn de kenmerk van deze route. Naast de schitterende natuur zijn voral het Felsenmeer (een grote verzameling van rotsen) en de Heinrichshöhle (een van grotten in het Sauerland) heerlijke bezienswaardigheden. Het is ook mogelijk om de grot samen met een guide te bezoeken en ontdekken. Tijdens een wandeling zou u velerlei dieren tegenkomen – zoals vleermuizen, salamander of wilde zwijnen. Verder is er altijd weer iets nieuws te ontdekken tussen al de rotsen en bomen. Zoals al gezegd – betoverend mystiek en steeds weer anders!!
Deze route wordt aangeboden door: Noordrijn-Westfalen

Net over de Nederlandse grens, op zo’n twee uur afstand van de Randstad, vind je Noordrijn-Westfalen. Deze mooie regio leent zich perfect voor korte actieve vakanties met voor elk wat wils. Van levendige en historische steden tot een subliem cultureel aanbod en afwisselende natuurlandschappen. Met de 50.000 km wandelpaden en 14.000 km fietspaden in Noordrijn-Westfalen kun je in ieder geval wel even vooruit.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Ispei, 58675, Hemer, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Hemer
Ispei
58675 Hemer
Plan route naar startpunt

Stephanopeler Straße
58675 Hemer

Fahrradknotenpunkt61

Heppingsen
58809 Neuenrade

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 783759 | Toegevoegd op 9-4-2018 | Laatst gewijzigd op 10-4-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.100.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding