Wallfahrerweg

Wandelroute 766070

Aangeboden door:

304 3

Omschrijving


Wandelen in de voetsporen van het geloof: De Wallfahrerweg, of bedevaartsweg, brengt je bij indrukwekkende getuigenissen van het christelijk geloof in het Natuurpark Altmühltal. Onder de hoede van de bisschopsstaf worden hier spiritualiteit en een zacht natuurlandschap samengebracht. Onderweg tref je prachtige bedevaartsplaatsen en overtuigende geloofsuitdrukkingen. Bovendien geniet je van het unieke natuurlandschap van de regio Altmühl-Jura. Machtige kalkrotsen, wild-romantische rivierdalen, zonnige hoogvlaktes, schaduwrijke bossen en schilderachtige hellingen maken van de wandeling op de Wallfahrerweg een ontspannen bezinningstocht. De kerken zorgen voor een rustpunt op de route, terwijl je energie kunt opdoen in de gezellige horeca in de historische dorpen en steden.

Over zo'n 130 kilometer verbindt de Wallfahrerweg Breitenbrunn aan de oostelijke kant van het natuurpark met Wemding in het westen. Heilige hoge gebouwen zoals de Eichstätter Dom of het klooster van Plankstetten, kapellen en wegkruizen omringen je.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Von-Tilly-Straße, 92363, Breitenbrunn, Beieren, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Breitenbrunn
Von-Tilly-Straße
92363 Breitenbrunn
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 766070 | Toegevoegd op 22-2-2018 | Laatst gewijzigd op 9-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding