Meditatieweg in het Blauwe Land

Wandelroute 759800

Aangeboden door:

355 2

Omschrijving

Kijk over de schilderachtige meren in de imposante bergen en over het wijde Murnauer Moos en geniet van de stilte. Op de meditatieweg Ammergauer Alpen in het Blauwe Land heb je over een lengte van 100 km de mogelijkheid om rust te vinden, je te bezinnen op het essentiële in het leven en je te laten betoveren door de omgeving.

In 6 etappes brengt de weg je van Bad Kohlgrub via het Murnauer Moos naar de kunstenaarsplaats Murnau. De tweede etappe gaat de Staffelsee over met een boottocht en het moerasgebied rond de Uffing. De volgende dag ga je langs de Riegsee over een uitzichtpunt bij de Mesmerhauskapelle over de Höhlmühle-Rundweg tot aan Aidling. Vanuit Aidling start je volgende etappe en kom je langs de Riegsee en de Loisach in Ohlstadt. Daar kun je ook de Kaulbach-villa met geïntegreerd dorpsmuseum bewonderen. Een korte etappe brengt je de volgende dag over de zogenaamde Boschet naar Eschenlohe en op de volgende dag naar het klooster Ettal.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Rochusfeld, Beieren, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Rochusfeld
Rochusfeld
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 759800 | Toegevoegd op 24-1-2018 | Laatst gewijzigd op 9-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding