Wandeling vanaf Mittenwald naar het Leutschtal

Wandelroute 759680

Aangeboden door: Beieren

560 4

Omschrijving

Deze wandeling brengt je van Mittenwald langs Berggasthof Gletscherschliff en een deel van de Leutascher Geisterklamm naar het ernaast gelegen Leutaschtal. Het hoogtepunt van de tocht is daarbij een bezoek aan de spectaculaire Leutascher Geisterklamm met vele watervallen, een panoramabrug op 35 meter hoogte en interactieve stations.

Het startpunt ligt direct aan de Innsbruckerstraße in Mittenwald. Kort voor de Isarbrücke loopt een kleine Forststraße naar rechts, die langs de Leutascher Ache loopt. Na 15 minuten kun je voor het eerst in de bruisende kloof kijken. Met het volgen van de Forststraße bereik je na nog eens 20 minuten Berggasthof Gletscherschliff op 1020 meter hoogte. Een ideale plek voor een korte pauze. Na deze ontspanning brengt de wandelweg je langs de kloof en ben je na 2 uur weer aan het begin van het Leutaschtal. Als terugweg raden wij de "Klammgeistweg" aan, die direct door de kloof loopt. Daarnaast kun je ook met regelmatige busverbindingen tussen Mittenwald en het Leutaschtal terugkeren naar het startpunt.

Wegnummers: 800

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Innsbrucker Straße, 82481, Mittenwald, Beieren, Duitsland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Mittenwald
Innsbrucker Straße
82481 Mittenwald
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 759680 | Toegevoegd op 23-1-2018 | Laatst gewijzigd op 9-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.100.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding