Meerdaagse tocht rond de Soiernspitze bei Krün

Wandelroute 759671

Aangeboden door:

390 6

Omschrijving


Startpunt van de deels hoog-alpine huttenwandeling is de wandelparkeerplaats aan de Isar in Krün. Van daar volg je de steeds stijgende Forststraße naar de Fischbachalm (deels bemand) en verder over de Lakaien-Steig naar het Soiernhaus of over de Forststraße naar Hundstall en van daar verder naar het Soiernhaus (overnachtingsmogelijkheid). Als je nog energie hebt kun je een omweg (ca. 2 uur eenvoudig wandelen) naar de Schöttlkarspitze maken, waar je een fascinerend panorama-uitzicht hebt over de Alpenwelt Karwendel. Aansluitend ga je weer terug langs de schilderachtige Soiernsee naar het Soiernhaus.

Op de tweede dag ga je over de klim "Jagersruh" verder naar Jöchel en de Soiernspitze. Na een uitgebreid rustmoment met uniek uitzicht over de hoge bergketens klim je verder naar de Vereiner Alm en de Kriner-Kofler-Hütte. Vanaf hier volg je eerst de Forststraße ca. 45 min naar het dal en dan sla je bij de brug linksaf naar de Jägersteig. Het pad loopt dan door een licht bos en langs kleine watervallen naar de weilanden van de Aschau. Van daaruit ga je naar de parkeerplaats Isarhorn. Je kunt vanaf hier ook met de RVO-bus terugrijden naar Krün.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

82481, Mittenwald, Beieren, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Mittenwald
82481 Mittenwald
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 759671 | Toegevoegd op 23-1-2018 | Laatst gewijzigd op 9-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding