Wandelen rondom de Frillensee

Wandelroute 753111

Aangeboden door:

476 13

Omschrijving

Ga op pad over het Bergwald-belevenispad en ervaar de bossen rondom de Frillensee met al je zintuigen. Deze route neemt je mee over een goed onderhouden grindweg in een rustig en groen landschap. Genieten maar!

Het Bergwald-belevenispad
Het startpunt van deze route ligt op de wandelparkeerplaats Adlgaß. Vanuit hier wandel je in noordelijke richting over de brug en rechtdoor langs de brede Forststraße. Je loopt hierbij lichtjes bergopwaarts. Volg bij de afslag naar rechts de richting Frillensee-Runde. Vervolgens wandel je over een natuurpad langs de ruisende Frillenseebach en door een weelderig gemengd bos. Dit pad loopt over in het Bergwald-belevenispad. Je blijft tijdens het wandelen voortdurend de weg naar het meer de Frillensee volgen. Vanaf de schuilhut aan de oostoever loopt de weg in westelijke richting geheel om dit meer heen. Vervolgens loop je via de Forstweg weer terug naar de wandelparkeerplaats.

Genieten van het water
Op warme dagen zorgen de vele bomen op deze route en de Frillenseebach voor aangename verkoeling. Je kunt hier dus het hele jaar door op pad met het hele gezin. Ben je toe aan korte pauze? Stop dan bij het Forsthaus Adlgaß en steek je voeten in het koudste meer van Duitsland als je durft. Daarna kun je weer verfrist op pad.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Adlgasser Straße, 83334, Inzell, Beieren, Duitsland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Inzell
Adlgasser Straße
83334 Inzell
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 753111 | Toegevoegd op 28-11-2017 | Laatst gewijzigd op 12-3-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.100.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding