‘Füllhorn’ tocht door het landschap rond de Attlesee en de Kögelweiher

Wandelroute 753072

Aangeboden door:

412 15

Omschrijving

Op deze route volg je vanaf de Rindegger Tanne de weg in de richting van Attlesee. Op de eerste kruising die je tegenkomt fiets je rechtdoor naar het buurtschap Lachen. Bij de volgende afslag naar Lachen ga je weer rechtdoor naar het buurtschap Attlesee. Je ziet het gelijknamige meer vanuit daar al liggen.

Genieten van mooie uitzichten
Verder kun je hier genieten van een geweldig uitzicht op de bergen in de omgeving. De Säuling en Zugspitze zijn de meest opvallende toppen die je hier kunt zien. Aan de rand van de Attlesee vind je een zwemplek waar je eventjes uit kunt rusten. Vanuit hier leidt de volgende afslag naar links je naar de Kögelweiher. De route neemt je mee langs de rechteroever van dit meer. Maak een korte omweg om aan de andere kant van het meer naar de Alpe Kögelhof te gaan. De overheerlijke maaltijden die je daar kunt krijgen zijn absoluut de moeite waard.

De Alpspitze
Bij de volgende afslag volg je de weg naar Schicken. Vanuit daar is het nog maar een klein stukje fietsen om terug te komen bij het startpunt. Ook hier kun je weer genieten van een prachtig uitzicht op de Alpspitze, de huisberg van Nesselwang, en de Grünten, die ook wel de bewaker van Allgäu wordt genoemd.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Attlesee, 87484, Nesselwang, Beieren, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Nesselwang
Attlesee
87484 Nesselwang
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 753072 | Toegevoegd op 28-11-2017 | Laatst gewijzigd op 20-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding