Wandelen door de duinen bij Zoutelande

Wandelroute 584982

Aangeboden door:

9407 149

Omschrijving

Deze route neemt je mee door het afwisselende gebied tussen Zoutelande en Groot Valkenisse. Je wandelt daarbij door rustige natuurgebieden langs de kust met uitzicht over zee. Het ideale gebied om je spreekwoordelijke accu op te laden.

Schitterend panorama
De route begint in het buurtschap Groot Valkenisse. Je loopt de bossen in die aan de onderkant van de duinen liggen. Het is hier lekker stil, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. Verderop klim je de duinen in. Het is even een pittige klim, want de top ligt hier op zo’n zesendertig meter. Bovenop de duinen zie je dat je inspanning de moeite waard was. Je kunt hier namelijk genieten van een schitterende panorama over de zee, Zoutelande en de polders van Walcheren. Haal diep adem en neem dit prachtige uitzicht goed in je op.

Vakantiepark De Meerpaal
Na je klim heb je vast behoefte aan een terrasje met iets te drinken en iets lekkers. Dan kun je terecht bij Vakantiepark De Meerpaal, een uniek logeeradres. Overnachten behoort hier ook tot de mogelijkheden. Ga voor een luxe kampeerplaats, een chalet, een hotelkamer of een strandlodge. Vanuit hier wandel je door de bossen weer terug naar het beginpunt in Groot Valkenisse.

Sfeervol Biggekerke
Op steenworp afstand van Groot Valkenissen vind je Biggekerke. In dit dorpje vind je enkele prachtige eeuwenoude huizen rondom de dorpskerk die werd gebouwd in de 14e eeuw. Net buiten het dorp vind je de Brassers Molens. Deze opvallende witte korenmolen werd gebouwd in 1712.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Parkeerplaats
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Knooppunt Parkeerplaats
Valkenisseweg
4373RP Veere
Plan route naar startpunt

VVV Zoutelande

Bosweg
4374AA Veere
0118 56 18 18
Stuur een mail

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

Vakantiepark De Meerpaal

Vakantiepark De Meerpaal

Camping

Vakantiepark de Meerpaal heeft de ideale ligging als vertrekpu...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 584982 | Toegevoegd op 28-4-2017 | Laatst gewijzigd op 6-2-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.300.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding