Augenblick-rondweg Cawl-Holzbronn

Wandelroute 576661

Aangeboden door:

402 5

Omschrijving

Augenblick-rondweg Cawl-Holzbronn
Deze rondweg ontleent zijn naam aan de verschillende “AugenBlicke” (uitzichten) in het natuurpark “Schwarwald Mitte/Nord”: een schitterend natuurgebied met verschillende rondwegen. Deze AugenBlick-rondweg begint in het centrum van de stad Holzbronn. Al snel wandel je de stad uit en heb je een mooi uitzicht over weidevelden, dalen en zachte heuvels. Onderweg kom je een aantal panoramaborden tegen met informatie over het landschap en de bezienswaardigheden. Je kijkt uit over het Dürrbachtal, het Rötenbachtal en het Teinachtal. In het natuurpark liggen een aantal gezellige herbergen, die van deze wandeltocht tevens een culinaire beleving maken. Behalve dalen en velden doet deze rondweg ook een prachtig stuk bos aan, waar je hier en daar indrukwekkende rotsformaties tegenkomt. Een bezoek aan de 1100 jaar oude ruïne van de voormalige ridderburcht Waldeck is zeker de moeite waard. Hier kun je trouwens ook barbecueën.


Wie voor vertrek alvast wil kennismaken met de verschillende “AugenBlicke” kan een kijkje nemen op www.naturpark-augenblicke.de, hier vind je hoogwaardige panoramafoto’s van het natuurpark.


Een flyer kun je hier downloaden:
www.naturparkschwarzwald.de

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Nördlicher Schwarzwald

Het Nördlicher Schwarzwald is een prachtig stukje natuur waar je tal van fietstochten en wandelingen kunt maken, maar je kunt er ook heerlijk ontspannen in een van de vele kuuroorden waar dit gebied bekend om staat. Je kunt dus zelf kiezen of je gaat voor actief genieten of volledig ontspannen om even te ontspannen van de hectiek van alledag.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Holzbronn, Calw, Baden-Württemberg, Duitsland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Bei den Eichen
75365 Calw

Endpunkt

75365 Calw

Wildberg (Württ)

Am Bahnhof 4
72218 Wildberg

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 576661 | Toegevoegd op 14-4-2017 | Laatst gewijzigd op 21-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.300.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding