Nationaal Rode Kruis Bloesemtocht - Parcours Oost

Wandelroute 180474

Aangeboden door:

3754 181

Omschrijving

De Nationale Rode Kruis Bloesemtocht is een eendaagse wandeltocht en voert je door de mooiste delen van de bloeiende Betuwe met maar liefst acht afstanden, van 8 tot 40 kilometer. Deze mooie wandelroutes leiden je dwars door boomgaarden en over terreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de aanleg van speciale bruggen en het openstellen van privédomeinen. Je kunt deze routes dus maar één dag per jaar wandelen en zijn stuk voor stuk prachtig. Omgeven door een bloesempracht kom je over dijken, door uiterwaarden en nog veel meer moois dat de Betuwe te bieden heeft! Met je deelname steun je het goede doel: steun bieden aan de sociaal zwakkeren in onze samenleving: chronisch zieke-, gehandicapte- en vereenzaamde mensen, ongeacht leeftijd. De Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht organiseert de wandeltocht in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis en de Koninklijke Wandel Bond Nederland. De tocht komt tot stand dankzij de steun van vele sponsoren en de inzet van honderden vrijwilligers!

Alle routes starten bij Koninklijke Fruitmasters, Deilseweg 7 in Geldermalsen. Je kunt nu al een startbewijs bestellen via de website dan kun je 13 april meteen starten.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

geldermalsen (Genteldijk, 4191LE, Geldermalsen, Gelderland, Nederland)
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
geldermalsen
Genteldijk
4191LE Geldermalsen
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats

Van Dam van Isseltweg
4191TJ Geldermalsen

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"prima wandeling"

 geplaatst op:

Ondanks dat de bloesem nog niet in bloei stond, vond ik het toch een prima wandeling. ja, het is veel asfalt, maar dat mocht de pret niet drukken. ik denk dat we twee weken te vroeg waren voor de bloesem, want de knoppen waren goed zichtbaar.

"Veel asfalt."

 geplaatst op:

Ik vond het niet zo'n geweldig mooie wandeling. Veel asfalt. Weinig bloesem op 7 mei 2021.

Natascha

op:

"Leuke afwisselende route ( wel gelopen eind april) met prachtige in bloesem staande fruitbomen en mooie fruitboerderijen"

  op:

"Leuke afwisselde route door de betuwe"

 geplaatst op:

Deze route leidt je door hartje Betuwe. Hij is erg afwisselend. Goed te bewandelen. En aanrader. Normaal koop ik klompenpaden, maar ook deze mag er zijn.

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 180474 | Toegevoegd op 3-11-2014 | Laatst gewijzigd op 8-4-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding