De 4Daagse: De dag van Cuijk (4) - 50 km

Wandelroute 178986

Aangeboden door:

4992 90

Omschrijving

De Vierdaagse in Nijmegen bestaat uit vier dagen wandelplezier in de wijde omgeving van de stad Nijmegen. Je loopt daarbij door Gelderland, Brabant en Limburg. Elke dag staat er een andere plaats in de omgeving van Nijmegen centraal.

De laatste dag van de Vierdaagse is de Dag van Cuijk. Je wandelt in alle vroegte door het centrum van Grave. Grave is een leuke stad om doorheen te wandelen, zeker omdat de gemeente zorgt voor een feestelijk onthaal. Hierna loop je richting Cuijk. Cuijk is een dorp in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant in de gelijknamige gemeente en het ligt aan de westoever van de Maas. De laatste dag van de Vierdaagse is traditiegetrouw de dag van de Gladiolen en van de glorieuze intocht op de Via Gladiola. Dit is waar veel wandelaars al vanaf de eerste dag naar uitkijken. Er staan duizenden mensen langs de kant en het is een groot feest. De wandelaars krijgen de gladiolen aangereikt als teken van kracht en overwinning. De route loopt wederom ten zuiden van Nijmegen, alleen wordt nu de zuid- en westzijde van de Maas bezocht. In Cuijk steken de wandelaars de Maas over via een pontonbrug. Je eindigt de dag weer op de feestelijke Wedren.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Hi-Tec Sports is opgericht in 1974, in het Engelse dorpje Shoeburyness. De Hi-Tec Squash, was met zijn baanbrekende ontwerp direct een groot succes. De innovatieve manier het merk wereldbekend maakte, is inmiddels onderdeel geworden van een studie op de Harvard Business School. Er meer dan 500 Hi-Tec modellen op de markt. Een collectie van geweldige producten voor sport- en schoenfanaten!

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Waldeck Pyrmontsingel, 6524BC, Nijmegen, Gelderland, Nederland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Nijmegen
Waldeck Pyrmontsingel
6524BC Nijmegen
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats centrum

Waldeck Pyrmontsingel
6524BC Nijmegen

VVV Nijmegen

van Schaeck Mathonsingel
6511NH Nijmegen
0900 112 23 44
Stuur een mail

nijmegen

Stationsplein
6512AB Nijmegen

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 178986 | Toegevoegd op 13-10-2014 | Laatst gewijzigd op 10-1-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding