De 4Daagse: De dag van Groesbeek (3) - 30 km

Wandelroute 178975

Aangeboden door:

6011 55

Omschrijving

De derde dag van de Vierdaagse in Nijmegen is de Dag van Groesbeek. De route is op deze dag heuvelachtig, vooral tussen Groesbeek en Berg en Dal. De route loopt deze dag ten zuiden van Nijmegen aan de oostzijde van de Maas. Via Mook en Milsbeek wordt de klim ingezet naar Groesbeek. Veel wandelaars vinden dit de mooiste dag van de Vierdaagse. Bij Mini Camping De Hoge Hof kun je een overnachting inlassen, net boven Groesbeek. De 'mannen in uniform' stoppen vlakbij altijd bij de Canadese militaire begraafplaats om een eerbetoon te brengen aan de militairen die sneuvelden tijdens de Tweede Wereldoorlog. NB: dit is een aangepaste wandelroute, niet over de beruchte Zevenheuvelenweg (tijdens de Vierdaagse autovrij). Deze route loopt parallel aan deze doorgaande weg door de natuur.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Hi-Tec Sports is opgericht in 1974, in het Engelse dorpje Shoeburyness. De Hi-Tec Squash, was met zijn baanbrekende ontwerp direct een groot succes. De innovatieve manier het merk wereldbekend maakte, is inmiddels onderdeel geworden van een studie op de Harvard Business School. Er meer dan 500 Hi-Tec modellen op de markt. Een collectie van geweldige producten voor sport- en schoenfanaten!

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Parkeerplaats centrum
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Knooppunt Parkeerplaats centrum
Waldeck Pyrmontsingel
6524BC Nijmegen
Plan route naar startpunt

VVV Nijmegen

van Schaeck Mathonsingel
6511NH Nijmegen
0900 112 23 44
Stuur een mail

nijmegen

Stationsplein
6512AB Nijmegen

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

De Hooge Hof

Mini Camping De Hoge Hof

Camping

Bij boerderij en Mini-Camping ‘De Hoge Hof’ geniet je van fant...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Wandeling"

 geplaatst op:  

Mooie route. Veel stukken worden ook tijdens de vierdaagse gelopen, hij is echter niet hetzelfde (+ andersom). Zitten een aantal onverharde stukken en smalle paden tussen.

"Route niet gelijk aan de Vierdaagse-route"

 geplaatst op:

Heb de route voor mijn GPS gedownload. Nu blijkt mij dat de route andersom loopt dan de echte 4daagse-route En ook wijkt de route af. De Vierdaags-route loopt over de Zevenheuvelenweg maar deze route maar gedeeltelijk. De beschrijving doet voorkomen alsof dit de officiële vierdaagse-route is maar kennelijk is dit dus nite zo.

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 178975 | Toegevoegd op 13-10-2014 | Laatst gewijzigd op 29-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.300.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding