De 4Daagse: De dag van Groesbeek (3) - 30 km

Wandelroute 178975

Aangeboden door:

5443 46

Omschrijving

De Vierdaagse in Nijmegen bestaat uit vier dagen wandelplezier in de wijde omgeving van de stad Nijmegen. Je loopt daarbij door Gelderland, Brabant en Limburg. Elke dag staat er een andere plaats in de omgeving van Nijmegen centraal.

De derde dag van de Vierdaagse is de Dag van Groesbeek. De route is op deze dag heuvelachtig met als toppunt de beruchte Zevenheuvelenweg. Deze weg loopt tussen Groesbeek en Berg en Dal over de N842. Anders dan de naam doet vermoeden loopt deze weg niet over zeven heuvels maar slechts over vier. De route loopt deze dag ten zuiden van Nijmegen aan de oostzijde van de Maas. Via Mook en Milsbeek wordt de klim ingezet naar Groesbeek. Voor de natuurliefhebber is het een feest om door de gemeente Groesbeek te wandelen. Door veel wandelaars wordt deze dag als de mooiste dag van de Vierdaagse omschreven. Halverwege de Zevenheuvelenweg stoppen de 'mannen in uniform' bij de Canadese militaire begraafplaats om een eerbetoon te brengen aan de militairen die sneuvelden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit is een indrukwekkende gebeurtenis om te zien.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Hi-Tec Sports is opgericht in 1974, in het Engelse dorpje Shoeburyness. De Hi-Tec Squash, was met zijn baanbrekende ontwerp direct een groot succes. De innovatieve manier het merk wereldbekend maakte, is inmiddels onderdeel geworden van een studie op de Harvard Business School. Er meer dan 500 Hi-Tec modellen op de markt. Een collectie van geweldige producten voor sport- en schoenfanaten!

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Bijleveldsingel, 6524AD Nijmegen, Gelderland, Nederland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Nijmegen
Bijleveldsingel
6524AD Nijmegen
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats centrum

Waldeck Pyrmontsingel
6524BC Nijmegen

VVV Nijmegen in het Natuurmuseum

Gerard Noodtstraat 121
6511ST Nijmegen
0900 112 23 44

nijmegen

Stationsplein
6512AB Nijmegen

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Wandeling"

 geplaatst op:  

Mooie route. Veel stukken worden ook tijdens de vierdaagse gelopen, hij is echter niet hetzelfde (+ andersom). Zitten een aantal onverharde stukken en smalle paden tussen.

"Route niet gelijk aan de Vierdaagse-route"

 geplaatst op:

Heb de route voor mijn GPS gedownload. Nu blijkt mij dat de route andersom loopt dan de echte 4daagse-route En ook wijkt de route af. De Vierdaags-route loopt over de Zevenheuvelenweg maar deze route maar gedeeltelijk. De beschrijving doet voorkomen alsof dit de officiële vierdaagse-route is maar kennelijk is dit dus nite zo.

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 178975 | Toegevoegd op 13-10-2014 | Laatst gewijzigd op 4-1-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.100.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding