Camønoen - Zuid-Seeland, Møn, Lolland en Falster

Wandelroute 1249093

Aangeboden door:

738 2

Omschrijving

Camønoen - Zuid-Seeland, Møn, Lolland en Falster 

Ben je dol op wandelen en op zoek naar een wandelgebied met zowel vlakke stukken als heuvels, bossen, open ruimtes en met als hoogtepunt de fantastische krijtrotsen Møns Klint? Dan is de Camønoen route die loopt over de eilanden Møn, Nyord en Bogø echt iets voor jou. De wandeling is 175 km lang en beslaat alle drie de prachtige eilanden. 

Camønoen staat bekend als de vriendelijkste wandelroute van Denemarken en daar is een goede reden voor. Onderweg doorkruis je kleine dorpjes en ontmoet je de lokale bevolking die het gebied goed kennen. Ze staan altijd klaar om je verder op weg te helpen. Een goede plek om je wandeling te beginnen is in het Museum van Møn gelegen in het stadje Stege. Hier kun je terecht voor goed advies, kunnen je vragen stellen en is er een kaart van de route te koop. Langs de route vind je de speciale Camønoen-banken waarop je heerlijk even kunt uitrusten en met andere wandelaars een praatje kunt maken. Overigens is het eiland Møn het eerste UNESCO biosfeerreservaat van Denemarken en staat het bekend om zijn Dark Sky gebied, waardoor je hier de sterrenhemel nog beter kunt bewonderen.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: VisitDenmark

Vakantie in Denemarken betekent genieten van de lokale mogelijkheden. Laat de auto staan en verken de omgeving per fiets. Fietsen kun je natuurlijk meenemen van huis of je kunt ze terplekke huren. Vaak zijn er leuke tochten uitgestippeld en hoef je alleen de routebeschrijving te volgen, maar je kunt ook zelf op avontuur en zien waar je uitkomt.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

4792, Hårbølle Havn, Regio Seeland, Denemarken
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Hårbølle Havn
4792 Hårbølle Havn
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 1249093 | Toegevoegd op 4-10-2019 | Laatst gewijzigd op 18-10-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding