Wandelen van Renesse naar Nieuw-Haamstede

Wandelroute 1085511

Aangeboden door:

1167 54

Omschrijving

Schouwen-Duiveland is heerlijk om te voet te verkennen. Hier maak je de mooiste wandelingen door de duinen, door het bos en over het strand. Deze route voert je langs de schitterende natuur van het eiland. Met deze wandeling kun je even lekker de benen strekken en uitwaaien aan de kust. Trek je wandelschoenen aan en verken de omgeving. Halverwege kun je even uitrusten bij Strandpaviljoen De Strandloper in Nieuw-Haamstede op de ‘kop van schouwen’, op een steenworp afstand van de vuurtoren. Geniet van het mooie uitzicht op het strand en vul je energielevel aan met een hapje en een drankje. Daarna wandel je door de bossen terug naar het gezellige, bruisende Renesse.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Parkeerplaats (Wilhelminaweg, 4325CR, Schouwen-Duiveland, Zeeland, Nederland)
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Knooppunt Parkeerplaats
Wilhelminaweg
4325CR Schouwen-Duiveland
Plan route naar startpunt

VVV Renesse

Wilhelminaweg
4325CR Schouwen-Duiveland
0111 45 05 24
Stuur een mail

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

Strandpaviljoen de Strandloper

Strandpaviljoen de Strandloper

Fietscafe

Gunstig gelegen en op loopafstand van zowel het Noordzeestrand...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Bianca

op:

"Leuke wandelroute"

 geplaatst op:  

Wij hebben geparkeerd bij het startpunt aan de Wilhelminaweg. De parkeerapp gaf aan dat je hier max. 60 minuten mocht staan, wat vreemd was gezien de andere voertuigen hier ook langer stonden en dit verder niet aangeven stond. Stevige wandeling met leuke afwisseling tussen duinen, strand en groen. Leuk dat je een stuk over het strand loopt, dit was voor ons toch wel de highlight van de wandeling. Let alleen op, dit is een stuk naaktstrand kwamen wij nadien achter (maar dat is ook natuur?) ... Over de gebaande paden kom je in het hoogseizoen veel fietsers tegen, houd hier rekening mee als je voor een rustige wandeling wilt gaan! Wel een aanrader dus als je lekker km's wilt maken.

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 1085511 | Toegevoegd op 29-5-2019 | Laatst gewijzigd op 22-7-2020

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding