Drie-Almen-Wandeling

Wandelroute 1050621

Aangeboden door:

246 2

Omschrijving

Vanaf beginpunt Zwing ga je over het benedenpad naar Scharmann en de Weißbach-watervallen. Over een smal bospad langs de Vordere Schwarzache ga je richting Bäckinger Klause. Je bevindt zich op de Waldbahnweg, waar vroeger tussen de dammen met vlotten werd gevaren. Bij de Bäckinger Klause loopt een brede onverharde weg naar de Harbachalm en iets verder naar de Bichleralm. Wie hier nog niet toe is aan uitzicht, pauze en een broodmaaltijd wandelt verder naar de Reiteralm. Hier moet je dan echt even pauzeren om de belevenis even te laten bezinken bij een broodmaaltijd. Wandelaars kunnen dezelfde weg terugnemen of de directe route over het bospad naar Weißbach kiezen. 

Bijzonderheden: Voor wandelaars die niet per se in de bergen hoeven te lopen biedt deze afwisselende wandeling vele mogelijkheden om stap voor stap avontuur te beleven.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Reichenhaller Straße, 83334, Inzell, Beieren, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Inzell
Reichenhaller Straße
83334 Inzell
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze wandelroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Wandelroute 1050621 | Toegevoegd op 19-4-2019 | Laatst gewijzigd op 11-6-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding