Philadelphia

Mooie routes rond Philadelphia locaties

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 8.600 mensen met een beperking. Verspreid over zo’n ruim 500 kleinschalige locaties zorgen onze professionals voor ondersteuning op maat. Hier vind je 38 wandel- en fietsroute rond 19 Philadelphia locaties door het hele land. Van fietstochten door de natuur tot wandelingen langs historische bezienswaardigheden. Loop binnen bij verschillende locaties en leer Philadelphia op een andere manier kennen. Een sportief én inspirerend uitje.

 

img© Philadelphia

Het beste uit jezelf voor iedereen

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt zo iedereen om het beste uit zichzelf te halen. De mensen die bij ons wonen, intensieve zorg krijgen of ambulante begeleiding. De mensen die komen logeren of hun dag zinvol willen invullen en steeds meer talenten ontdekken. Zich zo ontwikkelen of misschien wel leren werken en een baan vinden. Met al die mensen kijken wij graag naar mogelijkheden en naar kansen. 

 

PhilaPaden

Met deze fiets- en wandelroutes langs Philadelphia locaties leer je Nederland en Philadelphia beter kennen. Goed voor je gezondheid en inspirerend voor je geest.

Philadelphia heeft ruim 500 woon- en werklocaties. We hebben verschillende fiets- en wandelroutes rond 19 locaties waar je in en uit kunt lopen. Van brouwerij tot boerderij en van atelier tot lunchroom. De ultieme mogelijkheid om de sfeer te proeven en te ontdekken wat Philadelphia allemaal te bieden heeft.

 


 

partner logo© Philadelphia

Aangeboden door:

Philadelphia

Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom doen we ons werk met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit. We gaan uit van de mogelijkheden van ieder individu als het gaat om zorg, wonen, werk, vrije tijd, dagbesteding en welzijn.