Hartstocht

foto kopie kopie

Loop mee voor een gezond hart voor iedereen

Op zaterdag 10 april organiseert de Hartstichting de Hartstocht. Dé wandeling van 2021.

Maak jij graag een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van een ander? Doe mee aan de Hartstocht en wandel mee op 10 april voor een gezond(er) hart voor iedereen. Kies jouw afstand van 5, 10, 15, 20 of 30 km. Start en finish vanuit je eigen voordeur of plek naar keuze.

De Hartstocht is 100% coronaproof en gaat sowieso door.

Tijdens de wandeling kun je genieten van Hartstocht Radio. Je luistert naar verhalen van ervaringsdeskundigen, BN’ers, deelnemers en jouw favoriete wandelbeats en verzoeknummers. In de aanloop naar de tocht krijg je, in samenwerking met de Hartstocht partners Becel, Healthy Fest, eRoutes, Fitbit en verschillende ambassadeurs tips op het gebied van een hartgezonde leefstijl.

Ook krijg je als deelnemer hulp om zoveel mogelijk geld op te halen voor levensreddend hartonderzoek. Zet samen met collega’s stappen naar een hartgezonder Nederland. Ieder vanaf zijn eigen locatie, maar toch verbonden als team en via Hartstocht Radio.

foto

De Hartstocht op zaterdag 10 april is de kick-off van de Week van de Hartstocht: de week waarin ook de jaarlijkse collecte van de Hartstichting plaatsvindt.

Een ticket kost 15,- en inschrijven kan via www.hartstocht.nl/april. Hier vind je ook alle verdere relevante info.

Bekijk vooral ook de promo!

foto kopie
partner logo

Aangeboden door:

Hartstichting

Je hart geeft je levensenergie. Van het begin tot het einde. Als jouw hart gezond is, halen jij & je hart meer uit het leven. Daarom is het belangrijk om goed voor je hart te zorgen. Door voldoende te bewegen, tijd te nemen om te ontspannen, gezond te eten en regelmatig je waardes te controleren. De Hartstichting is supporter van jou & je hart. Daarom komen we tijdens de Hartstocht op 10 april aanstaande samen in beweging en halen we geld op voor een gezond hart voor iedereen!