HanzeTour

DOE DE HANZETOUR

Maarten van Rossem vond het wel een aardig idee, fietsen door de IJsselvallei èn kennismaken met de mooiste Nederlandse Hanzesteden. HanzeTour.com organiseert zorgeloze meerdaagse fietsrondreizen vol natuur & cultuur.

CULTUUR

Met HanzeTour.com fietst u door het uiterst gevarieerde IJsselvallei landschap en kunt u zich, net zoals onze bekende historicus Maarten van Rossem, vergapen aan indrukwekkende middeleeuwse Hanzesteden zoals Deventer, Doesburg, Zutphen, Hattem, Zwolle, Kampen, Elburg, Harderwijk en Arnhem. Voor elke Hanzestad is een gratis audiotour en een unieke Hanzestadswandeling gemaakt en de fietsroutes zijn zowel digitaal als op papier beschikbaar.

NATUUR

Buiten de stadspoorten fiets je door een ‘levend schilderij’ met hoge wolkenluchten boven de glinsterende rivier. De route volgt de oevers van de IJssel en de voormalige Zuiderzee. De uiterwaarden zijn omgetoverd tot dynamische natuur. De route maakt een fraaie doorsteek over de Veluwe. Volg het spoor van de Hanzekooplieden langs het water over heidevelden, zandverstuivingen, magische bossen en landgoederen.

van Rossem

5 DAAGSE FIETSVAKANTIES

Niet alleen hebben we de fijnste routes van Oost-Nederland voor u samengesteld, ook veilig overnachten heeft prioriteit bij HanzeTour.com. Dankzij onze arrangementen hoeft u niet op zoek naar hotels en uw bagage wordt naar elk volgende hotel op uw route gebracht. Onze hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van de RIVM.

foto

HANZETOUR IJSSELVALLEI NOORD

In 5 fietsdagen langs 6 Hanzesteden (Totaal 278 km). De HanzeTour Noord is als een reis door de tijd, van de Middeleeuwen tot anno nu. Bezoek de Hanzesteden Zwolle, Hattem, Kampen, Elburg, Harderwijk en Deventer. Met dit fietsvakantie arrangement verblijft u in veilige hotels op de route van deze rondreis. Een globaal overzicht kunt u hier vinden. Deelnemers ontvangen gedetailleerde dagetappe routes bij boeking.

Wilt u deze fietsrondreis doen? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

HANZETOUR IJSSELVALLEI ZUID

In 5 dagen langs 4 Hanzesteden (Totaal 178 km). De HanzeTour Zuid fietsvakantie volgt de middeleeuwse handelsroutes van de Hanze. Via de Rijn, IJssel, Achterhoek en Veluwe naar Hanzesteden Arnhem, Doesburg, Zutphen en Deventer. U overnacht in de fijnste hotels op de route van deze rondreis en uw bagage wordt gebracht.

Een globaal overzicht kunt u hier vinden. Deelnemers ontvangen gedetailleerde dagetappe routes bij boeking.

Wilt u deze fietsrondreis doen? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

RONDREIS

De fietsreis eindigt bij het starthotel waar u uw auto gratis kan parkeren. Heeft u geen elektrische fiets? Dan kunt u eenvoudig een e-bike bijboeken. De fietstas mag u na afloop mee naar huis nemen als souvenir van een onvergetelijke fietsvakantie.

Meer informatie: www.hanzetour.com

foto kopie

Doe de HanzeTour. HanzeTour.com heeft de beste IJsselvallei & Hanzesteden routes, hotels en bagage-service. Opstappen en wegwezen. De fietstas mag u na afloop mee naar huis nemen als souvenir van een onvergetelijke fietsvakantie.

Meer weten: hanzetour.com

Boek de volledig verzorgde 5 daagse

foto kopie kopie kopie

Doe de HanzeTour. HanzeTour.com heeft de beste IJsselvallei & Hanzesteden routes, hotels en bagage-service. Opstappen en wegwezen. De fietstas mag u na afloop mee naar huis nemen als souvenir van een onvergetelijke fietsvakantie.

Meer weten: hanzetour.com

Boek de volledig verzorgde 5 daagse

foto kopie kopie


partner logo© CC BY Hanzetour.com

Aangeboden door:

HanzeTour.com

Deze verzorgde fietsreizen worden in samenwerking met Hanzesteden Marketing, de lokale VVV’s, deelnemende hotels en route.nl aangeboden op HanzeTour.com een Nederlandse reisorganisatie uit Gelderland.

Meer informatie