Arriva, fotospeurtochten en wandelingen

Ga jij samen met je familie en Arriveaux Clouseau op zoek naar bijvoorbeeld Klein Madurodam of het bijzondere ei?

Foto speurtochten
Ons lijkt het super als je met ons meereist! Voor slechts 7,50 euro reis je met 1 volwassene en maximaal 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar naar het startpunt van je speurtocht. 
Er zijn verschillende fotospeurtochten te lopen en de komende maanden zullen er nog meer routes bij komen.

De instructies van de fotospeurtocht zijn vanaf je mobiele telefoon te volgen. Een apart antwoordvel geeft de mogelijkheid voor het invullen van de antwoorden. Maar natuurlijk kan hiervoor ook gewoon papier voor worden gebruikt. Vergeet vooral je pen of potlood niet!

De speurtocht kun je hier downloaden!

foto© Arriva

Wandelen van station naar station

Arriva heeft enkele mooie wandelroutes uitgezet waarbij je van station naar station kunt wandelen en ook gebruik kunt maken van de trein. Vaak parkeer je je auto makkelijk én gratis bij het station.

Met de wandelroutes loop je door een divers landschap wat kan variëren van een bosrijke omgeving, langs de Maas, door weilanden of door een stad of dorp. De meeste wandelingen hebben een afstand van ca 10-12 kilometer. Voor de terugreis van het eindstation naar de auto koop je makkelijk en snel een ticket met glimble, dé reisapp van Arriva. Meer informatie kun je vinden op www.arriva.nl

partner logo

Aangeboden door:

Arriva

Ons lijkt het super als je met ons meereist! Voor slechts 7,50 euro reis je met 1 volwassene en maximaal 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar naar het startpunt van je speurtocht. Ontdek meer op; www.arriva.nl