Recreatiegebied Spaarnwoude logo

Tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam vind je een oase van groen met de naam Spaarnwoude. Je kunt hier heerlijk tot rust komen en eindeloos wandelen en fietsen in de veenweidegebieden die overal te vinden zijn. Zin in avontuur? Dat is geen enkel probleem in Spaarnwoude. Van een mountainbikeparcours tot leuke festivals en nog veel meer, je vindt het hier allemaal. Ga lekker op pad en geniet met volle teugen van dit mooie gebied.

Waar ligt Recreatieschap Spaarnwoude?

Middenin het onderste gedeelte van Noord-Holland vind je Recreatieschap Spaarnwoude. Dit mooie gebied ligt tussen de grote steden Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp. Het groene recreatieschap is een mooi plekje om tot rust te komen in de vaak drukke Randstad. Verder vind je rondom Spaarnwoude ook andere plaatsen zoals Zandvoort, Bloemendaal en Zaandam. Combineer een tripje naar Spaarnwoude met een bezoekje aan een van deze steden of blijf gewoon lekker in Spaarnwoude zelf.


Te voet of per fiets door Spaarnwoude

Wat doe je in een gebied vol mooie natuur? Lekker fietsen en wandelen natuurlijk. Wij hebben hieronder een mooie fietstocht en een wandeling voor je verzameld. Daarmee maak je kennis met de natuurpracht en mooie bezienswaardigheden in Spaarnwoude.