Maaseik

Moois in Maaseik

Deze fietstocht leidt door het zeer landelijke en groene landschap rond Maaseik. De route biedt je heerlijke vergezichten en je doet een paar rustige maar pittoreske dorpjes aan zoals Aldeneik, Neeroeteren en Heppeneert. Het parcours start bij het toeristische onthaalcentrum van Visit Maaseik op de Markt van Maaseik. Op de Markt kan je sfeervol genieten! Gewoon even onderuit wegzakken op een bankje op het mooiste marktplein van België. De wereld vanachter je zonnebril aan je voorbij laten gaan. Geniet van de gemoedelijke sfeer en kom tot jezelf. Niks moet, alles kan. Relaxen op een terrasje? Paar uurtjes shoppen in de smaakvolle boetieks? Uitgebreid tafelen vanavond met vrienden of liever romantische tête-à-tête? Geen stress, maar je eigen gevoel volgen en de dag in vullen op jouw manier en tempo.

Ben je op zoek naar een perfecte combinatie van cultuur, natuur en genieten? Laat je verrassen door Maaseik, waar je ook dit jaar een hele waaier aan activiteiten en events kan komen ontdekken.

Kom en laat je zintuigen prikkelen… Want Maaseik leent zich uitstekend voor een dagje uit, een weekendje weg, en korte of zelfs langere vakantie. Bewonder het rijke cultuurhistorische verleden, beleef de natuur op het water, langs het water of in onze bossen. Proef het bourgondische leven en de liefde voor de eigen streekproducten en droom weg in één van de vele authentieke logies die Maaseik rijk is. Bovendien ligt Maaseik midden in de Euregio en is de ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Zowel Nederland als Duitsland liggen vlakbij. En dankzij de aanwezigheid van het water, de natuur en het lekkere, luie leven bezorgt Maaseik jou ongetwijfeld een instant vakantiegevoel!

Moois in Maaseik route map image 31,50km
Moois in Maaseik
Fietsroute 3182325 | Maaseik | Vlaanderen | 31,50 km
Deze fietstocht leidt door het zeer landelijke en groene landschap rond Maaseik. De route biedt je heerlijke vergezichten en je doet een paar rustige maar pittoreske dorpjes aan zoals Aldeneik, Neeroeteren en Heppeneert. Het parcours start bij het toeristische onthaalcentrum van Visit Maaseik op de Markt van Maaseik. Op de Markt kan je sfeervol genieten! Gewoon even onderuit wegzakken op een bankje op het mooiste marktplein van België. De wereld vanachter je zonnebril aan je voorbij laten gaan. Geniet van de gemoedelijke sfeer en kom tot jezelf. Niks moet, alles kan. Relaxen op een terrasje? Paar uurtjes shoppen in de smaakvolle boetieks? Uitgebreid tafelen vanavond met vrienden of liever romantische tête-à-tête? Geen stress, maar je eigen gevoel volgen en de dag in vullen op jouw manier en tempo.Ben je op zoek naar een perfecte combinatie van cultuur, natuur en genieten? Laat je verrassen door Maaseik, waar je ook dit jaar een hele waaier aan activiteiten en events kan komen ontdekken.Kom en laat je zintuigen prikkelen... Want Maaseik leent zich uitstekend voor een dagje uit, een weekendje weg, en korte of zelfs langere vakantie. Bewonder het rijke cultuurhistorische verleden, beleef de natuur op het water, langs het water of in onze bossen. Proef het bourgondische leven en de liefde voor de eigen streekproducten en droom weg in één van de vele authentieke logies die Maaseik rijk is. Bovendien ligt Maaseik midden in de Euregio en is de ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Zowel Nederland als Duitsland liggen vlakbij. En dankzij de aanwezigheid van het water, de natuur en het lekkere, luie leven bezorgt Maaseik jou ongetwijfeld een instant vakantiegevoel!