Arriva, fotospeurtochten

Ga jij samen met je familie en Arriveaux Clouseau op zoek naar bijvoorbeeld Klein Madurodam of het bijzondere ei?

Foto speurtochten
Ons lijkt het super als je met ons meereist! Voor slechts 7,50 euro reis je met 1 volwassene en maximaal 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar naar het startpunt van je speurtocht. Er zijn verschillende fotospeurtochten te lopen en de komende maanden zullen er nog meer routes bij komen.

De instructies van de fotospeurtocht zijn vanaf je mobiele telefoon te volgen. Een apart antwoordvel geeft de mogelijkheid voor het invullen van de antwoorden. Maar natuurlijk kan hiervoor ook gewoon papier voor worden gebruikt. Vergeet vooral je pen of potlood niet!

De speurtocht kun je hier downloaden!

arriveaux clouseau ©Arriva
Fotospeurtocht Reuver- Swalmen, op zoek naar Klein Madurodam route map image 3,90km
Fotospeurtocht Reuver- Swalmen, op zoek naar Klein Madurodam
Wandelroute 2522347 | Roermond | Limburg | 3,90 km
Kinderen vinden het ontzettend leuk en spannend om met de trein te gaan! Echter is er vaak geen aanleiding om dit te doen. Daarom heeft Arriva iets leuks bedacht. Een fotospeurtocht!Arriva heeft in Limburg enkele hele leuke fotospeurtochten ontwikkeld waarbij je op pad gaat met je (klein)kinderen. De speurtochten beginnen met de trein en je vervolgd je weg met een speurtocht van ongeveer 4 kilometer. De speurtocht vind je op www.arriva.nl/speurtocht. Hier kun je een vervoerbewijs bestellen en de speurtocht downloaden. Een speciaal antwoordvel helpt om alle antwoorden netjes in te vullen. Het vervoerbewijs kost € 7,50 en daarop kunnen 1 volwassene en maximaal 3 kinderen t/m 11 jaar reizen.Tijdens deze tocht kun je door het volgen van opdrachten en foto’s de route helemaal doen. Het is een mooie afwisselende tocht door bossen, velden en langs de mooi Swalmbeek waarbij je op zoek gaat naar het geheim van Klein Madurodam. Tijdens de route kom je geen horeca tegen dus het is slim om wat te eten en te drinken mee te nemen. Je kunt makkelijk starten vanaf station Roermond, mocht je met de auto zijn dan kun je het beste in Reuver starten. En het leukste: als je alle vragen goed beantwoord, mag je die avond kiezen wat jullie gaan eten!
arriveaux clouseau ©Arriva
Fotospeurtocht Maastricht Noord – Houthem St. Gerlach, Op zoek naar het Gouden Ei route map image 3,97km
Fotospeurtocht Maastricht Noord – Houthem St. Gerlach, Op zoek naar het Gouden Ei
Wandelroute 2591130 | Valkenburg | Limburg | 3,97 km
Kinderen vinden het ontzettend leuk en spannend om met de trein te gaan! Echter is er vaak geen aanleiding om dit te doen. Daarom heeft Arriva iets leuks bedacht. Een fotospeurtocht!Arriva heeft in Limburg enkele hele leuke fotospeurtochten ontwikkeld waarbij je op pad gaat met je (klein)kinderen. De speurtochten beginnen met de trein en je vervolgd je weg met een speurtocht van ongeveer 4 kilometer. De speurtocht vind je op www.arriva.nl/speurtocht. Hier kun je een vervoerbewijs bestellen en de speurtocht downloaden. Een speciaal antwoordvel helpt om alle antwoorden netjes in te vullen. Het vervoerbewijs kost € 7,50 en daarop kunnen 1 volwassene en maximaal 3 kinderen t/m 11 jaar reizen.Tijdens deze tocht kun je door het volgen van opdrachten en foto’s de route helemaal doen. Het is een mooie afwisselende tocht door bossen, velden en langs de mooie Geul waarbij je op zoek gaat naar Het Gouden EI. Tijdens de route kom je meerder horecazaken tegen. Parkeren kun je gratis bij station Maastricht P+R Noord. En het leukste: als je alle vragen goed beantwoord, mag je die avond kiezen welk toetje jullie gaan eten!
arriveaux clouseau ©Arriva
Fotospeurtocht Roermond – Swalmen, Op zoek naar Klein Madurodam route map image 3,90km
Fotospeurtocht Roermond – Swalmen, Op zoek naar Klein Madurodam
Wandelroute 3096233 | Roermond | Limburg | 3,90 km
Kinderen vinden het ontzettend leuk en spannend om met de trein te gaan! Echter is er vaak geen aanleiding om dit te doen. Daarom heeft Arriva iets leuks bedacht. Een fotospeurtocht!Arriva heeft in Limburg enkele hele leuke fotospeurtochten ontwikkeld waarbij je op pad gaat met je (klein)kinderen. De speurtochten beginnen met de trein en je vervolgd je weg met een speurtocht van ongeveer 4 kilometer. De speurtocht vind je op www.arriva.nl/speurtocht. Hier kun je een vervoerbewijs bestellen en de speurtocht downloaden. Een speciaal antwoordvel helpt om alle antwoorden netjes in te vullen. Het vervoerbewijs kost € 7,50 en daarop kunnen 1 volwassene en maximaal 3 kinderen t/m 11 jaar reizen.Tijdens deze tocht kun je door het volgen van opdrachten en foto’s de route helemaal doen. Het is een mooie afwisselende tocht door bossen, velden en langs de mooie Swalmbeek waarbij je op zoek gaat naar het geheim van Klein Madurodam. Tijdens de route kom je geen horeca tegen dus het is slim om wat te eten en te drinken mee te nemen. Je kunt makkelijk starten vanaf station Roermond, mocht je met de auto zijn dan kun je het beste in Reuver starten. En het leukste: als je alle vragen goed beantwoord, mag je die avond kiezen wat jullie gaan eten!
Arriva

Arriva

Ons lijkt het super als je met ons meereist! Voor slechts 7,50 euro reis je met 1 volwassene en maximaal 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar naar het startpunt van je speurtocht. Ontdek meer op; www.arriva.nl

Meer over Arriva