Route.nl gaat verder dan ooit met steeds meer mooie wandelingen en fietstochten in NederlandBelgië en Duitsland komt daar ook nog bij. Je vond op route.nl al enkele routes die je meenamen over de grens, maar nu wordt dat uitgebreid met nog véél meer wandelen fietstochten in het buitenland. 

Laat je inspireren door route.nl en onderneem een prachtige dagtrip naar België of Duitsland. Je hoeft echt geen hele dag te rijden om een mooie plek tegen te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietstocht rondom de mooie Abdij van Postel net over de grens van Noord-Brabant? Of een uitstapje richting Alstätte in Duitsland vanuit de Achterhoek? Voor je het weet bevind je je al in de mooiste natuurgebieden of gezelligste steden over de grens van Nederland. 

Je kunt de route.nl magazines, de website en de app natuurlijk ook op vakantie gebruiken. Op de fiets of op je wandelschoenen kun je een vakantiegebied veel beter verkennen dan in de auto. In de buitenlucht zie, hoor en ruik je namelijk veel meer. Daarnaast ben je ook nog eens lekker actief bezig. Wat wil je nog meer? Over datakosten hoef je je geen zorgen te maken, want in de route.nl app kun je gemakkelijk routes offline zetten. Zo kun je zelfs in het buitenland gratis gebruikmaken van route.nl.

Meer tips om op reis te gaan met de route.nl app

Geen datakosten

Geen datakosten

Zet routes offline in de route.nl app. Dan kun je gebruikmaken van alle functies van de app zonder dat je data verbruikt. Helemaal gratis dus. Vooral in het buitenland is dat fijn, want zo kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan.

altijd wegwijs

Altijd wegwijs

In de app kun je gebruik maken van in- en uitzoombare routekaarten waarop je eigen positie staat aangegeven. De app maakt hiervoor gebruik van GPS. Zo weet je altijd waar op de route je je bevindt. Verdwalen wordt verleden tijd.

Op al je apparaten

Op al je apparaten

Zet de gratis route.nl app op je telefoon en je tablet en je hebt altijd de mooiste routes bij de hand. Erg handig als ondersteuning onderweg tijdens het wandelen of fietsen. De app is beschikbaar voor Android en iOS.