Ga jij lekker met ons mee op pad?

De herfst is het perfecte seizoen voor lange wandelingen door mooie natuurgebieden. De bossen vormen een prachtig decor met blaadjes die langzaam rood, geel en oranje kleuren en overal hangt die typische kruidige herfstgeur die je uit duizenden herkent. Na het wandelen kun je neerstrijken op een gezellig plekje om op te warmen met een kop warme chocolademelk met slagroom, hmm! Geniet met al je zintuigen van dit seizoen vol veranderingen en laat al je alledaagse zorgen wegwaaien door de herfstwind. 
 
Als de dagen korter worden is het verleidelijk om vaker op de bank neer te ploffen. Daar kun je iets aan doen door wat vaker eropuit te trekken op je wandelschoenen. Dat is hartstikke gezond voor je én het kan je ook nog eens helpen om overtollige kilo's kwijt te raken zonder keihard te sporten. Een goede reden om alvast wat wandeltochtjes te plannen. Ga jij lekker met ons mee op pad deze maand?
 

Een maand vol wandelinspiratie

Wij voorzien je van 1 oktober tot en met 31 oktober iedere dag van een mooie wandelroutetip. Zo ontdek jij de mooiste plekjes van het land en doe je hopelijk de hele maand nieuwe inspiratie op om zelf op pad te gaan. Stadswandelingen, wandelingen door de natuur, korte afstanden, lange afstanden, routes voor het hele gezin, je vindt het allemaal bij route.nl. Wil je zonder zorgen op pad? Download dan de route.nl app en maak gebruik van alle handige functionaliteiten om onze routes nog makkelijker te kunnen volgen. Zo wordt de herfst één groot wandelfeest!
 

Wandel je mee?

Onze routetips lichten we iedere dag van de Oktober Wandelmaand uit op website en op onze Facebook-pagina. Neem snel een kijkje op onze website, like onze Facebook-pagina of schrijf je in voor de route.nl nieuwsbrief en ontvang alle routes in je mailbox. Veel wandelplezier.
 
 

Dagelijkse routetips

Maandag 1 oktober t/m woensdag 3 oktober 2018

 


ARCHIEF

Oktober Wandelmaand 2017

Een overzicht van de geselecteerde wandelingenARCHIEF

Oktober Wandelmaand 2016

Een overzicht van de geselecteerde wandelingenARCHIEF

Oktober Wandelmaand 2015

Een overzicht van de geselecteerde wandelingen