Bedankt voor een maand vol wandelplezier!

Bedankt wandelaars voor al jullie enthousiasme tijdens de Oktober Wandelmaand! Het is iedere keer weer zo leuk om te zien dat jullie leuke dagjes uit beleven met onze routes. Blijf je foto’s en verhalen vooral delen met ons en andere wandelaars, zodat we nóg meer mensen kunnen inspireren om hun wandelschoenen aan te trekken. Een mooie herfstwandeling vol natuurpracht, dat gun je toch iedereen? We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de afgelopen maand en dat jullie lekker veel kilometers hebben gemaakt. 

Deel je ervaringen

Houd jouw mooie ontdekkingen niet voor jezelf, maar deel je tips met anderen. Zo kun je andere wandelaars helpen om ook een leuke dag te beleven. Bij iedere route kun je jouw ervaringen delen onder het tabje ‘ervaringen’. Waardeer de route met een aantal sterren en vertel wat je van de route vindt in een reactie. Mede-wandelaars zullen je dankbaar zijn en ook wij vinden het leuk om te zien welke routes jouw favorieten zijn.

Wandel het hele jaar door

De Oktober Wandelmaand mag dan voorbij zijn, maar dat betekent niet dat het klaar is met de wandelpret. Op onze website van je namelijk tal van wandelroutes in NederlandBelgië en Duitsland. Snuffel eens tussen ons aanbod en wandel de hele herfst, winter, lente én zomer door met onze routes. Urenlang wandelplezier gegarandeerd! Ben je op zoek naar meer wandelinspiratie? Schrijf je in voor de route.nl nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle wandelnieuwtjes en routetips.

Oktober wandelmaand 2016

Een overzicht van de geselecteerde wandelroutes


Archief: 

Oktober wandelmaand 2015

Een overzicht van de geselecteerde wandelroutes