Straten die in de winter saai en grijs zijn worden alweer opgevrolijkt door bomen en struiken vol bloesem, de lammetjes huppelen vrolijk in de wei en de zonnestralen worden steeds warmer als je gezellig op een terrasje zit. De lente is kortom volop aan de gang en dat betekent dat het tijd wordt om weer eens op je fiets te springen. Wij organiseren in mei de Meimaand Fietsmaand, een maand boordevol routetips voor een leuk dagje uit op de fiets op de mooiste plekken van Nederland. Aan het einde van de dag kun je neerstrijken op een gezellig terras of logeer een nachtje in een comfortabel hotel om een echt vakantiegevoel te krijgen. Ben je benieuwd hoe de Meimaand Fietsmaand jaren geleden is ontstaan? Lees dan dit artikel.


Elke dag een nieuwe routetip

Van maandag 1 mei tot en met woensdag 31 mei voorzien we je in samenwerking met VVV elke dag van een routetip via onze Facebookpagina. Like onze pagina als je op de hoogte wilt blijven van alle mooie routetips. Verder delen we de routes en leuke win-acties via een wekelijkse nieuwsbrief. Volg onze sociale mediakanalen of schrijf je in voor de nieuwsbrief om te zorgen dat je geen enkele routetip mist. De routes lopen verspreid over verschillende streken door heel Nederland en ze lopen zowel door steden en dorpen als door mooie natuurgebieden. Je vindt dus altijd wel een route die aan je wensen voldoet. Alvast heel veel fietsplezier in mei!


Fiets mee met een route.nl Live Event

Tijdens de Meimaand Fietsmaand organiseren we twee volledig verzorgde fietsevents waar je gezellig aan mee kunt doen. Op vrijdag 5 mei maken we samen met een groep fietsliefhebbers een tocht door Laag Holland en op vrijdag 19 mei gaan we op avontuur op de Utrechtse Heuvelrug. Onderweg lassen we regelmatig een pauze in voor een lekker hapje en een drankje, leuke rondleidingen en andere activiteiten. Lijkt het je leuk om een gezellig dagje uit te beleven met een groep fietsers? Schrijf je dan nu in voor een van onze Live events.


Lees meer over het event in Laag Holland  Lees meer over het event op de Utrechtse Heuvelrug 


Meimaand Fietsmaand 2016

Een overzicht van de geselecteerde fietstochten