De meimaand was een echt feestje!

Bedankt fietsliefhebbers, jullie hebben de Meimaand Fietsmaand weer tot een waar feestje gemaakt! We kregen helaas heel wat regenachtige dagen voorgeschoteld in mei, maar gelukkig konden we ook van zonnige lentedagen genieten. We hopen dat jullie alle mooie dagen en lange weekenden vol feestdagen zoveel mogelijk benut hebben op de fiets. We hebben de afgelopen maand veel enthousiaste reacties mogen ontvangen over de routes die we jullie iedere dag presenteerden, dus volgens mij mogen we spreken van een hele geslaagde Meimaand Fietsmaand. Ben je benieuwd hoe de Meimaand Fietsmaand jaren geleden is ontstaan? Lees dan dit artikel.


Met z’n allen op de fiets

Tijdens de Meimaand Fietsmaand organiseerden we het eerste route.nl Live Event. Met meer dan vijftig fietsliefhebbers stapten we op de fiets om de prachtige omgeving van Laag Holland te verkennen. Het is altijd een beetje spannend om een evenement voor de eerste keer te organiseren, maar het was gelukkig een groot succes. Een stralend zonnetje, leuke bezienswaardigheden en gezelligheid, alle ingrediënten voor een geweldige dag waren aanwezig. Benieuwd geworden naar wat we allemaal hebben gedaan tijdens het Live Event? En wil jij Laag Holland ook op deze manier ontdekken? Lees dan nu het verhaal van onze blogger Linda Milder.


Wandelend de herfst in

Geniet nog even van de laatste nazomerdagen en maak je alvast klaar voor de herfst. Verdwijnt jouw fiets op de eerste herfstachtige dag de schuur in voor de rest van de herfst en de winter? Probeer dan actief te blijven met mooie herfstwandelingen. Wij voorzien je tijdens de Oktober Wandelmaand iedere dag van een mooie wandelroute, zodat je ultiem kunt genieten van de herfst in al haar pracht. Ga lekker op pad en ontdek de veranderende natuur in dit bijzondere seizoen. 


Meimaand Fietsmaand 2016

Een overzicht van de geselecteerde fietstochten