Bedankt fietsliefhebbers, jullie hebben ervoor gezorgd dat de Meimaand Fietsmaand weer schitterend was! We hebben hier en daar wat frissere dagen gehad met regen, maar we hebben gelukkig ook regelmatig de zon gezien met een paar tropische dagen als kers op de taart. Van welk fietsweer je ook houdt, de afgelopen maand was er voor ieder wat wils. We hopen dat jullie alle mooie dagen en lange weekenden vol feestdagen zoveel mogelijk benut hebben op de fiets. We hebben de afgelopen maand veel enthousiaste reacties mogen ontvangen over de routes die we jullie iedere dag presenteerden, dus volgens mij mogen we spreken van een hele geslaagde Meimaand Fietsmaand. Ben je benieuwd hoe de Meimaand Fietsmaand jaren geleden is ontstaan? Lees dan dit artikel.


Met z’n allen op de fiets

Tijdens de Meimaand Fietsmaand organiseerden we dit jaar niet één, maar twee route.nl Live Events. Met meer dan vijftig fietsliefhebbers stapten we op onze prachtige Flyer e-bikes, die Flyer speciaal voor ons verzorgd had, om de prachtige omgeving van Laag Holland en de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug te verkennen. Het is altijd een beetje spannend om een evenement te organiseren, maar beide events waren gelukkig een groot succes. Fijne e-bikes, droog weer, leuke bezienswaardigheden en gezelligheid, alle ingrediënten voor een geweldige dag waren aanwezig. Benieuwd geworden naar wat we allemaal hebben gedaan tijdens de Live Events? Lees dan de belevingsverhalen van de events in Laag Holland en op de Utrechtse Heuvelrug of bekijk de twee films die we maakten in Laag Holland en in Utrecht.


Wandelend het jaar door

De Meimaand Fietsmaand mag dan misschien afgelopen zijn, maar dat betekent niet dat je er niet meer lekker op uit kunt gaan. Op onze website vind je genoeg fiets- en wandelroutes waarmee je de zomermaanden zonder problemen actief door kunt brengen en daarna staat de Oktober Wandelmaand alweer voor je het weet voor de deur. Wij voorzien je tijdens de Oktober Wandelmaand iedere dag van een mooie wandelroute, zodat je ultiem kunt genieten van de herfst in al haar pracht.


Top 10 fietstochten

We hebben ontzettend veel mooie routes met je gedeeld in mei, maar hoe maak je nou een keuze tussen al die routes?
Om het je makkelijk te maken hebben wij de 10 populairste fietstochten voor je verzameld. Probeer ze allemaal en geniet met volle teugen!