Op zoek naar een mooie en gevarieerde meerdaagse fietstocht? Dan is het Fietserspad echt iets voor jou. Deze fietstocht loopt zoveel mogelijk langs het Pieterpad en de route neemt je mee van de Groningse Waddenkust naar Maastricht. Zo kun je genieten van de pracht van de langeafstandswandeling het Pieterpad en alle mooie bezienswaardigheden, maar dan op de fiets. Maak maar alvast wat tijd vrij in je agenda en ga lekker op pad.

9 etappes om uit te kiezen

Het Fietserspad volgt zo getrouw mogelijk de route van het Pieterpad over een lengte van zo’n 500 kilometer. Deze route hebben we onderverdeeld in 9 verschillende etappes. Kies een van de etappes uit die je graag zou willen volgen, las een fietsvakantie in en volg de gehele route of verdeel de etappes over het jaar en maak steeds weer een leuk tochtje in het weekend. Het kan allemaal!


Welke etappe ga jij verkennen?

Wij hebben alle 9 etappes van het Fietserspad hieronder voor je verzameld. Kies een van deze routes uit of ga voor een meerdaagse fietstocht als je in een sportieve bui bent. Je gaat zeker weten een ongelofelijke tijd beleven op de fiets. Alvast veel fietsplezier!


Ga je liever op pad op je wandelschoenen?
Volg dan het originele Pieterpad.