Nog eventjes en dan staat de Fiets en Wandelbeurs alweer voor de deur. Dit is de place to be voor route.nl fans want je kunt er nieuwe fiets- en wandelbestemmingen ontdekken, de nieuwste fietsen bekijken, elektrische fietsen testen en nog veel meer. Je vindt hier alles wat je maar nodig hebt om geïnspireerd te raken om je fietstochten en wandelingen nog avontuurlijker en leuker te maken. Dit feestje is natuurlijk niet compleet zonder route.nl. Wij zijn dan ook blij om aan te mogen kondigen dat ook wij dit jaar weer op de beurs staan, mét cadeautjes zoals je van ons gewend bent.

Neem gratis mee: het jaarboek en leuke routekaartjes

Kom een kijkje nemen bij onze stand en neem het route.nl jaarboek van 2017 in ontvangst. Ons jaarboek wordt altijd enthousiast ontvangen, dus wees er snel bij. Ook dit jaar geldt namelijk weer op=op. Verder kun je de leukste routes uitzoeken bij onze stand om gratis mee te nemen (Let op: alleen in Utrecht). 

Tipje van de sluier

Verder willen we je op de beurs kennis laten maken met de route.nl App met navigatie die beschikbaar komt vanaf februari. Deze app gaat €7,99 kosten, maar als bezoeker van de beurs mag je de app 30 dagen gratis testen.

Kortingsactie

Ben je al enthousiast geworden? Koop dan snel je tickets voor de Fiets en Wandelbeurs en ontvang €1,- korting.

4 euro korting in Utrecht

Bestel snel je route.nl e-voordeelticket voor de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht en profiteer van €4,- korting + gratis toegang tot de e-bike Experience, een event dat gericht is op het vergelijken en testen van elektrische fietsen. Een kaartje kost slechts €11, - als je hier bestelt.

Koop je je toegangskaart bij de kassa dan betaal je als route.nl fan €13,50 in plaats van €15,- per toegangskaart. Het spektakel vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 en zondag 12 februari in de Jaarbeurs Utrecht. We zien je graag daar!

Bestel je e-ticket voor de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht

€3,50 korting in Gent

Bestel snel je route.nl e-voordeelticket voor de Fiets en Wandelbeurs in de Flanders Expo Gent en profiteer van €3,50  korting + gratis toegang tot de e-bike Challenge en de Mount Expo. Een kaartje kost slechts €6, - als je hier bestelt.

Koop je je toegangskaart bij de kassa dan betaal je als route.nl fan €8,- in plaats van €9,50 per toegangskaart. Het spektakel vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 en zondag 19 februari in de Flanders Expo Gent. We zien je graag daar!


Bestel je e-ticket voor de Fiets- en Wandelbeurs in de Flanders Expo Gent