Tour de Hollande

De Amstel Radler Tour de Hollande is de Tour, maar dan gewoon in Nederland. Niet voor professionele wielrenners, maar voor jou. Zit je wel eens op een fiets, als amateurwielrenner of puur recreatief, dan is dit je kans om te ervaren hoe het is om in een peloton door de mooiste landschappen te denderen. Het parcours is samengesteld door liefhebbers en wielerkenners, die precies weten waar je geweest moet zijn. In etappes van zeventig tot 130 kilometer trekt de Amstel Radler Tour de Hollande in drie weken het hele land door, met start in Utrecht en finish in Amsterdam. Iedere etappe heeft één ding gemeen: de finish is bij een Amstel-kroeg.

Drie vrienden- Jeroen, Ernst en Michiel- zijn de uitdaging aangegaan en rijden de hele Amstel Radler Tour de Hollande. Dat gaat een hele klus worden en daarbij kunnen ze alle steun gebruiken. Iedereen mag meefietsen en je bepaalt helemaal zelf hoe lang je deelneemt. Doe je alleen een paar kilometer kopwerk, rijd je één etappe of wil je meerdere dagen achter elkaar door het land van kroeg naar kroeg fietsen? Het kan allemaal!

img

De Amstel Radler Tour de Hollande kan het allergrootste wielerevenement van Nederland worden. Of het kleinste, met alleen Jeroen, Ernst en Michiel. Het ligt allemaal aan jullie en dat is juist het mooie.

Bekijk snel het parcours van de Amstel Radler Tour de Hollande, pak je agenda erbij en kijk waar je onze helden de komende drie weken kan helpen! Maak van de Amstel Radler Tour de Hollande jouw Tour!


 

partner logo

Aangeboden door:

Amstel Radler

Amstel Radler is de natuurlijke mix van Amstel bier en citroenwater. Dubbel verfrissend en met maar 2% alcohol. Lekker voor na het sporten of een andere inspanning. Amstel Radler. Maak het onvergetelijk verfrissend.