homepage blocks

PAGINA WORDT NIET GEBRUIKT

Ronde van België

1 april t/m 4 april

Belgisch Limburg

De provincie Belgisch Limburg grenst aan de Nederlandse provincie Limburg en barst van de mooie plekjes. Maak bijvoorbeeld een tochtje langs de Maas en door sfeervolle Maasdorpjes in de groene valleien van het Maasland of kies ervoor om de Limburgse Kempen te ontdekken met haar bossen, heidevlaktes en uitgestrekte weilanden met boerderijen.

Lees verder

Ronde van België

27 maart t/m 30 april

Antwerpen

In de provincie Antwerpen vind je natuurlijk de gelijknamige stad, maar er is meer moois te vinden in dit stukje van België. Geniet van de mooie natuur in de Antwerpse Kempen of breng een bezoekje aan het gezellige Mechelen en bewonder tal van historische bezienswaardigheden.


Lees verder

Ronde van België

27 maart t/m 30 april

Oost-Vlaanderen


Het landschap van Oost-Vlaanderen wordt gekenmerkt door de verschillende rivieren die erdoorheen stromen. Fiets of wandel door het groene Waasland op de linkeroever van de Schelde of bewonder de bloemenvelden en volg de loop van de Dender, de Rupel en de Schelde in het Scheldeland.Lees verder

Ronde van België

27 maart t/m 30 april

West-Vlaanderen


In West-Vlaanderen ben je aan het juiste adres als je lekker wilt uitwaaien langs de kust, maar je kunt er ook cultuur snuiven in Brugge. De rustige Leiestreek met lieflijke dorpjes en de rivier de Leie en het gevarieerde landschap van de Westhoek maken het plaatje compleet.


Lees verder

Ronde van België

27 maart t/m 30 april

Ardennen

De Ardennen vormen een paradijs voor fietsers en wandelaars met uitgestrekte bossen, heuvels, rotsformaties en snelstromende riviertjes. Trek er lekker op uit in deze ongerepte natuur of maak kennis met een van de authentieke dorpjes, steden, kastelen of forten in dit groene deel van België.


Lees verder