Ben jij wel in voor fietstochtjes of wandelingen door de mooiste gebieden van België? Houd route.nl dan de komende weken in de gaten en maak samen met ons een rondje door België. Komende weken staat onze website namelijk in het teken van het ontdekken van de geheimen van België met dagelijkse routetips. Spring op je fiets of trek je wandelschoenen aan en breng de lente zo actief mogelijk door deze maand. Wij nemen je mee door de Antwerpse Kempen, de ruige Ardennen, de prachtige kust van West-Vlaanderen en nog veel meer plekjes die je gezien moet hebben.

Elke dag een nieuwe routetip

Van maandag 27 maart tot en met zondag 30 april tippen wij iedere dag een fietsroute of een wandelroute in België. Deze routes delen we ook wekelijks via onze nieuwsbrief. Schrijf je dus snel in voor onze nieuwsbrief of neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van alle moois in België. Iedere week in april lichten we een nieuwe regio uit. In de eerste week zetten we Belgisch Limburg in het zonnetje en in de weken daarop volgen Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en de Ardennen. Ga je mee op reis door België?

Ontdek Belgisch Limburg
Op avontuur in Antwerpen
Een tochtje door Oost-Vlaanderen
Verken West-Vlaanderen

In West-Vlaanderen ben je aan het juiste adres als je lekker wilt uitwaaien langs de kust, maar je kunt er ook cultuur snuiven in Brugge. De rustige Leiestreek met lieflijke dorpjes en de rivier de Leie en het gevarieerde landschap van de Westhoek maken het plaatje compleet.

 Lees verder
West-vlaanderen img
Geniet van de Ardennen