Bedankt fietsers en wandelaars voor alle enthousiaste reacties op de Belgische routes die we je in April hebben voorgeschoteld. Je vindt op onze websites steeds meer mooie routes door heel België en we hopen dat we je op deze manier net dat duwtje in de rug hebben gegeven om wat vaker gebruik te maken van deze mogelijkheden. Er valt namelijk zoveel moois te ontdekken in België. De hoogste tijd om eens wat vaker op pad te gaan in dit prachtige land!

We hebben een paar mooie zonnige dagen gehad in april, maar voor de rest blijft het echte fiets- en wandelweer nog uit. Misschien ben jij er toch gewoon op uit gegaan met onze routetips, maar anders kun je alle routes natuurlijk bewaren voor alle mooie dagen die zonder twijfel nog gaan komen. Je bent nog lang niet uitgewandeld of uitgefietst in België. Een dagje klimmen in de Ardennen, een dagje door een Belgische stad slenteren en de sfeer goed in je opnemen, tot rust komen in groene gebieden, het kan hier allemaal. We hebben alle routetips van de Ronde van België op deze pagina voor je verzameld, zodat je het hele jaar door op pad kunt door België. Veel fiets- en wandelplezier!


Ontdek Belgisch Limburg
Op avontuur in Antwerpen
Een tochtje door Oost-Vlaanderen
Verken West-Vlaanderen

In West-Vlaanderen ben je aan het juiste adres als je lekker wilt uitwaaien langs de kust, maar je kunt er ook cultuur snuiven in Brugge. De rustige Leiestreek met lieflijke dorpjes en de rivier de Leie en het gevarieerde landschap van de Westhoek maken het plaatje compleet.

 Lees verder
West-vlaanderen img
Geniet van de Ardennen