Aardbeien en chocolade zijn een gouden combinatie. Het kost weinig moeite om te maken, maar je tovert wel een echte traktatie op tafel. Lekker als een zoet tussendoortje of als dessert na de avondmaaltijd. Hier maak je zoetekauwen en liefhebbers van chocolade zeker blij mee. 

Ingrediënten

  • 150 gr chocola, fijngehakt
  • 1 doosje verse aardbeien, met kroontjes

Benodigdheden

  • 2 pannen
  • Spatel

Bereidingswijze (bereidingstijd: ±10 minuten)

  1. Doe de stukjes chocola in een pan en smelt het au-bain-marie. 
  2. Roer af en toe zodat het een mooi glad mengsel wordt.
  3. Hou de aardbeien bij het kroontje vast en doop ze een voor een tot ongeveer 2/3 in de chocola. 
  4. Leg ze, met het kroontje naar beneden, op een rooster en laat in de koelkast de chocola weer hard worden.

Eet smakelijk!

image
Bron: All recipes