image


15% korting in de webshop
Een van de premium voordelen

Maak het hele jaar door gebruik van 15% korting in de route.nl webshop. Neus lekker tussen alle kaarten en andere producten in onze webwinkel en koop alles van je wensen­lijstje met korting. Bekijk meer premium voordelen

 15% korting op fiets- en wandelkaarten 15% korting op de route.nl magazines en boeken  15% korting op fiets en wandel accessoires

En dat is niet alles. Als je premium lid wordt profiteer je ook nog eens van allerlei voordelen zoals een advertentievrije website en toegang tot de gesproken routenavigatie in onze route.nl app. Probeer Premium 30 dagen gratis. Daarna slechts 9,99 per jaar.

Probeer 30 dagen gratis

Meer informatie


Gesproken navigatie

 Gesproken routenavigatie

De route.nl app is uitgebreid met een volledige navigatiefunctie. Je kunt je laten leiden door navigatie met gesproken begeleiding zoals je dat bijvoorbeeld gewend bent van het navigatieapparaat in je auto. Zo hoef je niet meer zelf te zoeken, maar alleen maar de gesproken instructies op te volgen onderweg. Dat is praktisch en veilig!

Nu beschikbaar voor iOS en Android!

Lees meer

Geen advertenties

Advertentievrij

Met het premium account ben je volledig advertentie-vrij op het gehele route.nl platform. Er worden geen advertenties van derde partijen (bijvoorbeeld Google) getoond op je route.nl app (iPhone of Android), de route.nl website, mobile website en tablet. Zo geniet je nog meer van route.nl.

Lees meer

15% korting

15% korting

Maak het hele jaar door gebruik van 15% korting in de route.nl webshop. Neus lekker tussen alle kaarten en andere producten in onze webwinkel en koop alles van je wensen­lijstje met korting.

Lees meer