image


Gesproken fiets- en wandelnavigatie
Een van de premium voordelen

De route.nl iPhone en Android app is uitgebreid met fiets- en wandelnavigatie inclusief gesproken routebegeleiding. Precies zoals je dat gewend bent van je autonavigatie, maar dan geoptimaliseerd voor fietsers en wandelaars. Geniet van turn-by-turn navigatie via de normale fiets- en wandelpaden maar ook via de bekende fiets- en wandelknooppunten. Zo hoef je niet meer zelf te zoeken, maar alleen maar de gesproken instructies op te volgen onderweg. Dat is praktisch en veilig.

 Gesproken instructies van knooppunt naar knooppunt.

 Kaart draait met je fietsbewegingen mee door geïntegreerde kompas.

 Zelfgemaakte routes gekoppeld aan al je devices (website en app).  Volg de routes onderweg zonder Internet. 

Dat is nog niet alles... Als je premium lid wordt profiteer je ook nog eens van allerlei voordelen zoals een advertentievrije website en toegang tot 6 thematische digitale routegidsen. Probeer Premium 30 dagen gratis. Daarna slechts 9,99 per jaar.

Probeer 30 dagen gratis

Meer informatie


Geen advertenties

Advertentievrij

Met het premium account ben je volledig advertentievrij op het hele route.nl platform. Er worden geen advertenties van derde partijen (bijvoorbeeld Google) getoond op je route.nl app (iPhone of Android), de route.nl website, mobile website en tablet. Zo geniet je nog meer van route.nl.

Lees meer

15% korting

15% korting

Maak het hele jaar door gebruik van 15% korting in de route.nl webshop. Neus lekker tussen alle kaarten en andere producten in onze webwinkel en koop alles van je wensen­lijstje met korting.

Lees meer 

Gesproken navigatie

Gesproken routenavigatie

De route.nl app is uitgebreid met een volledige navigatiefunctie. Je kunt je laten leiden door navigatie met gesproken begeleiding zoals je dat bijvoorbeeld gewend bent van het navigatieapparaat in je auto. Zo hoef je niet meer zelf te zoeken, maar alleen maar de gesproken instructies op te volgen onderweg. Dat is praktisch en veilig!

Lees meer