image


Digitale fiets- en wandelmagazines
Een van de premium voordelen

Ben je op zoek naart unieke fiets- en wandelinspiratie? Wordt premium lid van route.nl! Dan heb je exclusief toegang tot de thematische digitale gidsen vol fiets- en wandelinspiratie. Deze digitale magazines brengen we 6 keer per jaar uit. Zo heb je elk seizoen wat te beleven. Daarnaast verschijnen er 2 magazines met een uniek thema. In de eerste editie staan de waterwonderen van Nederland in de spotlight. Bekijk meer premium voordelen

 Het digitale magazine verschijnt 6 keer per jaar Geschikt voor PC, tablet en smartphone  200 fiets- en wandelroutes per jaar

En dat is niet alles. Als je premium lid wordt profiteer je ook nog eens van allerlei voordelen zoals een advertentievrije website en toegang tot de gesproken routenavigatie in onze route.nl app. Probeer Premium 30 dagen gratis. Daarna slechts 9,99 per jaar.

Probeer 30 dagen gratis

Meer informatie


Gesproken navigatie

 Gesproken routenavigatie

De route.nl app is uitgebreid met een volledige navigatiefunctie. Je kunt je laten leiden door navigatie met gesproken begeleiding zoals je dat bijvoorbeeld gewend bent van het navigatieapparaat in je auto. Zo hoef je niet meer zelf te zoeken, maar alleen maar de gesproken instructies op te volgen onderweg. Dat is praktisch en veilig!

Nu beschikbaar voor iOS en Android!

Lees meer

Geen advertenties

Advertentievrij

Met het premium account ben je volledig advertentie-vrij op het gehele route.nl platform. Er worden geen advertenties van derde partijen (bijvoorbeeld Google) getoond op je route.nl app (iPhone of Android), de route.nl website, mobile website en tablet. Zo geniet je nog meer van route.nl.

Lees meer

15% korting

15% korting

Maak het hele jaar door gebruik van 15% korting in de route.nl webshop. Neus lekker tussen alle kaarten en andere producten in onze webwinkel en koop alles van je wensen­lijstje met korting.

Lees meer 

Digitaal Magazine

Digitale magazine

Laat je inspireren door de verhalen in ons online magazine 'Buitengewoon' en ga vervolgens zelf op pad met routetips. Dan komt alles namelijk pas echt tot leven. Geniet van thematische routes per provincies en tochten die te maken hebben met artikelen in de digitale gids. Je kunt deze gids bekijken op je computer, tablet of telefoon. Kies maar uit wat jij het fijnste vindt.

Laat je inspireren