image


route.nl advertentievrij
Een van de premium voordelen

Onze fietsroutes en wandelingen bieden we je gratis aan. Dat willen we ook zo houden. Het ontwikkelen, het onderhoud en ter beschikking stellen van onze diensten is echter niet kostenloos. Daarom worden er noodgedwongen advertenties op de website en in de Android en iPhone apps getoond. We kunnen ons goed voorstellen dat deze advertenties vervelend kunnen zijn. Daarom willen we je onze diensten advertentievrij aanbieden als je premium lid wordt: 

 Advertentie vrije fiets- en wandelrouteplanner  Advertentie vrije website   Advertentie vrije iPhone en Android app 

Probeer 30 dagen gratis

Meer informatie


Gesproken navigatie

Gesproken routenavigatie

De route.nl app is uitgebreid met een volledige navigatiefunctie. Je kunt je laten leiden door navigatie met gesproken begeleiding zoals je dat bijvoorbeeld gewend bent van het navigatieapparaat in je auto. Zo hoef je niet meer zelf te zoeken, maar alleen maar de gesproken instructies op te volgen onderweg. Dat is praktisch en veilig!

Nu beschikbaar voor iOS en Android!

Lees meer

Geen advertenties

Advertentievrij

Met het premium account ben je volledig advertentievrij op het hele route.nl platform. Er worden geen advertenties van derde partijen (bijvoorbeeld Google) getoond op je route.nl app (iPhone of Android), de route.nl website, mobile website en tablet. Zo geniet je nog meer van route.nl.

Lees meer

15% korting

15% korting

Maak het hele jaar door gebruik van 15% korting in de route.nl webshop. Neus lekker tussen alle kaarten en andere producten in onze webwinkel en koop alles van je wensen­lijstje met korting.

Lees meer