Route.nl premium

Geniet van alle functies zónder restricties!

 

Zelf wandel- en fietsroutes plannen

Ruim 100.000 routes bekijken

Wandel- en fietsroutes printen & downloaden

Wandel- en fietsroutes publiceren

Gesproken navigatie

Gesproken Navigatie

De route.nl app is uitgebreid met een volledige navigatiefunctie. Je kunt je laten leiden door navigatie met gesproken begeleiding zoals je dat bijvoorbeeld gewend bent van het navigatieapparaat in je auto. Zo hoef je niet meer zelf te zoeken, maar alleen maar de gesproken instructies op te volgen onderweg. Dat is praktisch en veilig!

Geen advertenties

Met het premium account ben je volledig advertentie-vrij op het gehele route.nl platform. Er worden geen advertenties van derde partijen (bijvoorbeeld Google) getoond op je route.nl app (iPhone of Android), de route.nl website, mobile website en tablet. Zo geniet je nog meer van route.nl.

Alleen voor IOS

De gesproken navigatie op iPhone (Apple) is per direct beschikbaar. De navigatie functie op Android toestellen (bijvoorbeeld Samsung) wordt per juni 2018 beschikbaar gesteld.

Hoe activeer ik premium?

De kans is groot dat je de route.nl app al op je smartphone hebt staan. Zo niet, dan vind je de app terug in de App Store voor iPhone. Je kunt de standaard app gratis downloaden. Vervolgens kun je het premium abonnement binnen de app activeren. Vanaf dan kun je een maand gratis gebruikmaken van de vernieuwde functies. Na deze proefmaand kun je het premium abonnement blijven gebruiken tegen betaling van €7,99.

Ga voor premium