Pannenkoekenhuis Princenhof Restaurant

Pannenkoekenhuis en Lunch- restaurant Princenhof is een sfeervol en gezellig restaurant waarbij uiteraard onze heerlijke pannenkoeken centraal staan.
Ons pannenkoekenhuis ligt schuin tegenover het trein en busstation Driebergen-Zeist. Op nog géén 100 meter lopen. Aarzel niet, en kom gerust eens binnenlopen voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of natuurlijk een pannenkoek. Welke overigens ook glutenvrij kunnen worden bereid. Bij mooi weer kun je genieten van ons zonovergoten terras. Je parkeert te allen tijde gratis en kunt je elektrische fiets ook bij ons opladen.

De kinderen worden bij ons zeker niet vergeten. Buiten beschikken wij over een leuke speeltuin en daarnaast bieden wij binnen een aparte kinderhoek voor de kleintjes. Voor de wat grotere kinderen bieden wij een aparte ruimte met een voetbaltafel en een photoplay. Verder zijn onze kleurplaten, kinderstoelen en verschoontafel standaard.

Hoofdstraat 1
3971 KA Driebergen-Rijsenburg
Utrecht Nederland
Foto: Pannenkoekenhuis Princenhof© Pannenkoekenhuis Princenhof

Wat staat er vandaag op het menu?

Heb jij een mooie wandeling of een fietstocht gepland en wil je ook graag lekker eten buiten de deur? Strijk hier dan neer en geniet van een overheerlijke maaltijd.

Bekijk de website

Fiets- en wandelroutes van gebruikers