Staatsbosbeheer logo

Boswachterspaden van Staatsbosbeheer

De boswachters van Staatsbosbeheer hebben de allermooiste wandelroutes van Nederland voor je uitgestippeld: de boswachterspaden. Zij nemen je mee langs hun favoriete plekjes en leiden je over ruige zijpaadjes waar je anders voorbij zou lopen. Ze sturen je heuvels op voor de mooiste uitzichten en wijzen je op de meest bijzondere planten en dieren. Wil je de natuur écht beleven? Kies hieronder dan uit de mooiste boswachterspaden en treed in de voetsporen van de boswachter.

Wandelingen geselecteerd door de boswachters

Ontdek de natuur door de ogen van de boswachter met de prachtige routes hieronder. Je komt gegarandeerd op de mooiste plekjes die er maar te vinden zijn als je een van de boswachterspaden volgt. Snuffel tussen de routetips hieronder en kies een mooi tochtje uit.


Bericht van de boswachter

Wil je elke maand de mooiste boswachterspaden gratis in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Staatsbosbeheer ‘Bericht van de boswachter’. Naast routetips vind je in deze mails ook natuurweetjes en leuke activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Dat klinkt goed, toch?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

De routetips

van Staatsbosbeheer

Foto © Staatsbosbeheer

Probeer deze routes eens

Zie je door de bomen het bos niet meer met alle bovenstaande tips? Begin dan eens met deze wandel- of fietsroute. Dat zal beslist naar meer smaken. Veel plezier.
      

Wandelroute

Kaart van route 910582 - Boswachterspad Kootwijk
Boswachterspad Kootwijk
  • Gelderland
  • Uddel
  • 19,15 km
  • Wandelroute 910582
Bekijk de route