Profile logo
Profile 'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de meer dan 150 winkels in Nederland biedt Profile 'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u nu online uw aankopen doen. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie! Wij van Profile de Fietsspecialist' houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor jou die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkels een selectie fietsen die garant staat voor puur kwaliteit.
Hoi, ik ben Guus
guus pollaroid
Ik ben Guus, jouw fietsspecialist. Het is mijn doel om je veilig en ontspannen op pad te sturen.

Ontspannen fietsen begint met een goed uitgekozen en vervolgens goed afgestelde en onderhouden fiets. Op deze pagina informeer ik je over alle belangrijke zaken die je niet over het hoofd mag zien. Mocht je verder nog meer vragen hebben, kunnen je mailen naar guus@profiledefietsspecialist.nl.

“Ontspannen fietsen begint bij een goed zadel”

7 tips waar je op moet letten bij het kopen van een fiets

Een nieuwe fiets kopen doe je niet dagelijks. Het is daarom belangrijk om je vooraf goed te laten informeren en te adviseren.Voor iedere activiteit is een fiets. Er zijn vele soorten fietsen van verschillende merken met ontelbare opties en de leukste accessoires. Welke past het beste bij jou en waar moet je nu op letten als je een nieuwe fiets koopt? Bij deze keuze help ik je graag.

Lees de tips van Guus

banner 1

Guus adviseert

Een echte specialist geeft altijd meer. Een topassortiment alleen is niet voldoende. Profile ‘de Fietsspecialist’ garandeert je daarom ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor je klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. Altijd de beste service, nu ook aan huis. Zelf niet bang om je handen vies te maken? We hebben wat tips voor je:

  1. Hoe kan ik mijn ketting repareren?
  2. Hoe monteer ik pedalen op mijn fiets?
  3. Hoe positioneer ik het zadel en het stuur?
  4. Hoe kan ik een derailleur afstellen?
  5. Schoonmaken voorkomt slijtage
banner 2
Leo, over de E-Bike
leo pollaroid
Enkele jaren geleden ben ik vervroegd met pensioen gegaan en sindsdien fiets ik regelmatig. Fietsen houdt me fit en het is gezellig; samen met mijn vrouw maak ik er graag een dagje uit van. Als we een route willen fietsen, kiezen we een lange afstandsroute. Met de trapondersteuning fietsen we met gemak 50 kilometer per dag. Zo kunnen we nog meer genieten van al het moois.