Profile logo

Daar mag u méér van verwachten

Profile 'de Fietsspecialist' is met circa 150 vestigingen in Nederland, België en Duitsland de grootste en bekendste keten rijwielspeciaalzaken in Europa. Met trots presenteren we in onze winkels een selectie fietsen die garant staat voor pure kwaliteit. Daarnaast garandeert Profile ‘de Fietsspecialist’ je ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor je klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop. 

Kijk voor ons assortiment en winkels op www.profiledefietsspecialist.nl.

Met regelmatig onderhoud gaat uw fiets langer mee

Eén van de belangrijkste dingen van jouw nieuwe fiets is het onderhoud. Als je een fiets hebt met gesloten kettingkast heeft die niet veel aan onderhoud nodig, hij is onderhoudsarm. Dat betekent echter niet dat jouw fiets geheel onderhoudsvrij is. Vooral als je in de winter fietst, is het belangrijk dat je hem regelmatig wast. Pekel en modder zijn namelijk erg slecht voor jouw fiets. Je kunt dit eenvoudig doen met een tuinslang (geen harde straal), en een sopje met afwasmiddel en een kwast. Er kan nog restvuil achterblijven. Als de fiets droog is kun je hem poetsen met een schone doek. Ons advies om jouw fiets zoveel mogelijk binnen te stallen. Je kunt de fiets ook bij ons langs brengen voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. Hij wordt dan vakkundig schoongemaakt en wordt weer helemaal gesmeerd. De bandenspanning wordt gecheckt en er wordt wat lucht bijgedaan als dit nodig is. Goed onderhoud zorgt er voor dat je niet onnodig voor dure reparaties komt te staan. En je fiets gaat veel langer mee.


7 tips waar je op moet letten bij het kopen van een fiets

Een nieuwe fiets kopen doe je niet dagelijks. Het is daarom belangrijk om je vooraf goed te laten informeren en te adviseren. Welke past het beste bij jou en waar moet je nu op letten als je een nieuwe fiets koopt? Bij deze keuze helpt uw fietsspecialist u graag.

Lees de kooptips voor een fiets

De servicepas van Profile de Fietsspecialist


Als u een nieuwe fiets koopt bij Profile ‘de Fietsspecialist’, dan willen we dat u 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijgt u gratis de Profile servicepas met een servicepakket. Afhankelijk van het soort fiets en het door u gekozen servicepakket ontvangt u diverse services: 

- Adviesgesprek

- Proefrit

- Fietsmeting

- Rijklaar maken

- Zadel-omruilservice

- Servicebeurten om uw fiets in perfecte conditie te houden

- Leenfiets in geval van ingrijpende reparaties


Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.