Hi-Tec logo

Hi-Tec Sports is opgericht in 1974, in het Engelse dorpje Shoeburyness door de Nederlander Frank van Wezel. De eerste schoen, de Hi-Tec Squash, was met zijn baanbrekende ontwerp direct een groot succes. Dit model was speciaal ontworpen voor de squash-sport, de sport die in die tijd in opkomst was. De Hi-Tec Squash is de best verkochte sportschoen ooit in Engeland.

In 1982 besloot de directie om de Hi-Tec producten ook in andere landen te gaan verkopen, en er dus een wereldwijd merk van te maken. Sindsdien heeft het merk Hi-Tec, met het bekende harpoen-logo, de wereld veroverd.

Op dit moment worden er meer dan 500 Hi-Tec modellen op de markt gebracht in meer dan 80 landen.


Hi-Tec nieuwsbrief

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de meest interessante blogberichten, tips en nieuws over wandelen: Inschrijven

Wandelschoenen

Voetblessures komen veel voor bij het wandelen, vooral bij wandelingen over ruiger terrein. Deze blessures kunnen voorkomen worden door schoenen van goede kwaliteit te dragen. Wandelschoenen van Hi-Tec, voor zowel mannen als vrouwen, bieden ultiem comfort en ondersteuning, terwijl innovatieve functies als I-shield, waterproofing en V-Lite Design je wandelbeleving verrijken door comfortabele en waterdichte schoenen te garanderen.

Bekijk de Hi-Tec Wandelschoenen

Top 12 wandelroutes

Inspirerende wandelevenementen
Nederland telt 6,6 miljoen wandelaars van 18 jaar en ouder. Gezamenlijk wandelen ze 710 miljoen wandelingen: van een ommetje en een korte wandeling tot lange afstanden en meerdaagse evenementen. De diversiteit en voorkeuren zijn enorm. Wij geven je graag een aantal tips van leuke wandelevenementen en trainingsschema's.

Wandelmaatje gezocht