Overijssel is een prachtige groene provincie die zich goed leent voor talloze fietstochten of wandelingen. Ga hier lekker meerdere dagen op pad en maak kennis met de rustige natuurgebieden en gezellige plaatsen in Twente en Salland. Aan één dag heb je hier namelijk echt niet genoeg. Na iedere tocht kun je tot rust komen in een van de comfortabele kamers van PopUlus Hotels. Dan kun je de dag erna weer vol nieuwe energie op pad. 

Sfeervolle plekjes

PopUlus Hotels bestaat uit verschillende hotels die verspreid door Twente en Salland liggen. Deze kleinschalige groep van hotels en restaurants is in handen van de familie Poppe. Zij richtten PopUlus Hotels op in 2017. De familie Poppe is een gezellige en hechte familie. Dat zie je terug in de sfeervolle hotels van PopUlus waar je je meteen thuis voelt. Verder werken er enthousiaste, gastvrije en gepassioneerde medewerkers in de hotels. Zij verzorgen alles voor je en leggen je in de watten als je verblijft in een van de hotels. Ervaar het zelf eens bij Hotel het Wapen van Delden in het Hof van Twente, bij Hotel Herikerberg in de Twentse bossen of bij Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte.

alinea 2

Het zit in de familie

De broers Benny en Hans Poppe runnen al sinds 1989 het Hotel Restaurant de Zwaan in Raalte. Het jongste telg van de familie Theo opende zijn hotel een paar jaar later. Sinds 1996 kun je bij hem terecht in het Wapen van Delden. Landhuishotel Herikerberg in Markelo wordt sinds 2016 gerund door neef Daniël. Verder hoort er ook nog een grand café bij deze familiebedrijven. Hotels en restaurants runnen is kortom absoluut een passie van de familie Poppe. “Wij zijn hoteliers en restaurateurs in ons hart en dat willen we ook uitstralen. We werken continu gezamenlijk aan verbetering en vernieuwing”, zegt de familie hier zelf over.

Lekker op pad

De familie Poppe richt zich al een tijdje op fiets- en wandelliefhebbers met mooie routes die starten bij hun hotels. Het is zelfs mogelijk om van hotel naar hotel te fietsen door het Twentse en Sallandse landschap. In de omgeving van de hotels vind je kastelen en havezaten die het bewonderen waard zijn, maar ook natuurschoon zoals de Sallandse Heuvelrug. Er valt dus voor iedere actieveling wel iets te ontdekken in dit gebied. Tel daar een nachtje heerlijk slapen in een luxe hotelkamer bij op en je hebt een heerlijk uitje vol inspanning en ontspanning. Wil je ultiem genieten van deze omgeving en de hotels van PopUlus? Boek dan een meerdaags arrangement bij de hotels. Daarna is het genieten geblazen.