Profile logo

Bedankt fietsfans voor een gezellige maand vol fietsplezier. Een heerlijke tijd waarin we volop hebben genoten van zonnige lentedagen en lange Hemelvaart- en Pinksterweekenden met elkaar. De dagen zijn voorbij gevlogen. We hebben de afgelopen maand veel enthousiaste reacties mogen ontvangen over de routes die we jullie iedere dag presenteerden, dus volgens mij mogen we spreken van een hele geslaagde Meimaand Fietsmaand. Geniet van deze tijd van het jaar. Stap op de fiets of maak een wandeling en maak mooie herinneringen.Ben je benieuwd hoe de Meimaand Fietsmaand jaren geleden is ontstaan? Lees dan dit artikel.

Met zijn allen op de fiets

De Meimaand Fietsmaand is bij route.nl niet compleet zonder het Live Event. Met meer dan vijftig fietsliefhebbers stapten we op vrijdag 18 mei op onze prachtige Flyer e-bikes, die Flyer speciaal voor ons verzorgd had, om de prachtige omgeving van Achterhoek te verkennen. Het event was een echt feestje en we hebben volop genoten met z’n allen. Fijne e-bikes, droog weer, leuke bezienswaardigheden en gezelligheid, alle ingrediënten voor een geweldige dag waren aanwezig. Ben je benieuwd hoe het event er dit jaar uitzag?  Lees dan het belevingsverhaal van onze blogger Linda of bekijk dan de sfeerimpressie die we tijdens deze dag maakten.

Bekijk de video

Tip
Wil jij het volgende route.nl Live Event niet missen? Word dan vriend dan route.nl en ontvang het eerste recht op inschrijving. 
Ja, ik word vriend van route.nl

Wandelend het jaar door

De Meimaand Fietsmaand mag dan misschien afgelopen zijn, maar dat betekent niet dat je er niet meer lekker op uit kunt gaan. Op onze website vind je genoeg fiets- en wandelroutes waarmee je de zomermaanden zonder problemen actief door kunt brengen en daarna staat de Oktober Wandelmaand alweer voor je het weet voor de deur. Wij voorzien je tijdens de Oktober Wandelmaand iedere dag van een mooie wandelroute, zodat je ultiem kunt genieten van de herfst in al haar pracht.

♥ ♥ ♥


Top 10 fietstochten 2018

We hebben ontzettend veel mooie routes met je gedeeld in mei, maar hoe maak je nou een keuze tussen al die routes?
Om het je makkelijk te maken hebben wij de 10 populairste fietstochten voor je verzameld. Probeer ze allemaal en geniet met volle teugen!