Route.nl zomerboek 2017


Een heerlijk vakantieboek

Het extra dikke vakantieboek van 2017 is alles wat je nodig hebt om een heerlijke actieve zomer te beleven. Met maar liefst 208 pagina’s vakantiepret weet je alles over e-bikes en weet je je (wandel) weg te vinden door de mooiste alpen van Oostenrijk.


We hebben het zomerboek dit jaar in een nieuw jasje gestoken met meer inspirerende verhalen en tips dan ooit. We besteden veel aandacht aan de binnenlandse fiets- en vakantiemogelijkheden, variërend van meerdaagse fietstochten en leuke dagtripjes die je naar bijzondere plekken brengen.


Maak je daarom klaar voor een fietsvakantie met ons magazine, plan leuke dagtripjes door heel Nederland heen, leer meer over e-bikes, ontdek de ins en outs van prachtige gebieden en beleef een onvergetelijke zomer op je fiets of te voet. Maak kennis met recepten om van te smullen na al dat actief bezig zijn en natuurlijk heel veel mooie redactionele fiets- en wandelroutes.


Naast alle artikelen vind je in dit magazine natuurlijk traditiegetrouw talloze routetips met comfortabele slaapplekjes, gezellige restaurants, terrasjes om op neer te strijken en nog veel meer langs de routes. Alles wat je nodig hebt om de hele zomer door lekker actief te blijven.


Je vindt het allemaal in dit zonnige zomerboek. Bestel dit magazine snel en laat de zomer maar beginnen.

Bestellen

Inspiratieboek 2015-2016