Route.nl is het grootste multimediale routeplatform van NederlandBelgië en Duitsland voor recreatieve fietsers en wandelaars. Duizenden gratis fiets- en wandelroutes op de route.nl website, in de app en in de route.nl magazines wijzen recreanten de weg door de mooiste natuurgebieden, steden en dorpen in Nederland én over de grens. Route.nl werkt samen met hotels, restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden om de recreanten de gelegenheid te bieden om een hapje te eten, iets te drinken of te overnachten tijdens of na een tocht. 

Als je samenwerkt met route.nl bereik je een koopkrachtige recreatieve doelgroep die voornamelijk bestaat uit actieve 50 plus levensgenieters, maar ook uit gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Zij zijn op zoek naar mooie gebieden om te verkennen, maar ook naar gezellige plekjes om neer te strijken tijdens hun dagje uit. Route.nl kan je helpen om deze recreatieve doelgroep te bereiken met je onderneming en op die manier nieuwe klanten aan te trekken.

facts

Online


Website

De gebruikers van route.nl zijn echte levensgenieters die altijd op zoek zijn naar mooie plekjes om te verkennen op de fiets of te voet. De route.nl websites helpt hen daarbij door ze steeds weer te voorzien van nieuwe routes en door ze te inspireren met interessante verhalen en tips om een dagje uit nog leuker te maken. Op de website kunnen gebruikers ook hun eigen routes uitstippelen met de routeplanner. Route.nl bereikt gemiddeld 205.849 unieke bezoekers per maand met 1.286.309 pageviews.* 

*Gemeten in de periode van 20 mei t/m 19 juni 2016


App

Recreatieve fietsers en wandelaars zijn vaak onderweg. Met de route.nl app hebben zij al hun favoriete routes altijd bij de hand, waar ze ook zijn. En is voor de ware liefhebber uitgebreid tot een volledige routenavigatie met handige aanwijzingen en gesproken begeleiding.  Meer dan 500.000 fiets- en wandelliefhebbers gebruiken de route.nl app al. Met de app worden per maand 48.490 bezoekers bereikt met 1.971.401 pageviews.* 

*Gemeten in de periode van 20 mei t/m 19 juni 2016

Offline


Route.nl brengt ieder jaar drie magazines uit voor de fiets- en wandelliefhebber. Recreanten kunnen door deze magazines heen bladeren om inspiratie op te doen voor een tochtje en een leuke route uit te zoeken. De magazines worden onder andere verspreid onder de samenwerkingspartners van route.nl zoals de VVV’s en horecagelegenheden, maar je vindt de magazines ook bij kantoorboekhandels en bij Albert Heijn. De magazines worden ook online verkocht. 


route.nl jaarboek

Het jaarboek is meer dan 300 pagina’s dik en het staat boordevol prachtige fiets- en wandelroutes, aangevuld met gezellige plekjes en prikkelende verhalen. Dit boek komt uit aan het begin van het jaar. Recreanten kunnen dit boek het gehele jaar door gebruiken om leuke dagjes uit te plannen en gebieden te ontdekken waar ze uit zichzelf misschien nooit zouden komen. De oplage van het jaarboek ligt rond de 70.000.

Lees meer over de mogelijkheden en distributie van het jaarboek


route.nl zomerboek

Net voordat de zomer begint, verschijnt het route.nl zomerboek. Dit magazine is bedoeld als hulpmiddel om de zomer actief door te komen. In het magazine vind je fiets- en wandelroutes, maar ook sfeervolle reportages, lekkere recepten en gezellige plekjes om bijvoorbeeld een hapje te eten of om te kamperen. Dit boek is minder dik dan het jaarboek en daardoor perfect om mee te nemen tijdens een tochtje of op vakantie. Alles wat je nodig hebt voor een zomer vol fiets- en wandelplezier.


route.nl uitstapjesboek

Het uitstapjesboek is ideaal om onderweg mee te nemen door het A5-formaat van het magazine. Het boekje staat vol met leuke restaurants, gezellige terrasjes, comfortabele hotels en andere sfeervolle plekjes met bijbehorende routes in de omgeving. Alles wat recreanten nodig hebben om een fiets- of wandeltocht om te toveren tot een leuk dagje uit. Dit magazine verschijnt in het najaar in een oplage van 25.000 exemplaren.


Kies je pakket en sluit je aan