Het bedrijf Terello maakte op haar website een overzicht van de beste fietsapps. De route.nl app met gesproken routenavigatie kon natuurlijk niet ontbreken in dat lijstje. Bekijk het handige schema en vergelijk in één oogopslag de route.nl app met andere fietsapps.


Op zoek naar een goede Fiets App? Terello zet ze op een rijtje!

Welke fietsapp past bij jou? Er zijn fiets apps in alle soorten en maten. Aangezien het lekkere fietsweer al volop is aangebroken, heeft Terello gekeken naar wat de beste fiets app is van 2017! 


De eerste warme dagen zijn voor sommige mensen nog onwennig, maar langzaam maar zeker zie je alweer de eerste mensen in een t-shirtje rondfietsen. De hoogste tijd om ook jouw fiets van stal te halen, dus! Misschien heb je al wel nagedacht om straks elke dag naar je werk te fietsen of ben je al aan het zoeken geweest naar mooie routes die je met wielrenfiets kunt afleggen.  Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je de goede weg weet te vinden. Maar waar  je vroeger nog een gedetailleerde kaart meenam op de fiets, kun je nu ook gebruik maken van handige fiets apps. Of je nou houdt van lange fietstochten, wielerraces, of MTB routes: er zijn verschillende fiets apps beschikbaar voor elke type fietser. Wij van Terello hebben speciaal voor jou een handige lijst gemaakt met belangrijke functies van de apps. Zo kun je precies zien welke app het beste bij jou past. Veel fietsplezier!


Lees hier het hele artikel.