Fital logo

Actief of ontspannen, er is voor ieder wat wils. Op een rustig tempo langs de Donau fietsen, fietsend en varend naar de eindbestemming of houdt u meer van de prachtige vergezichten in Italië? Europa kent naast de toeristische plekken ook mooie verborgen geheimen die u per fiets gegarandeerd gaat ontdekken.

Een ultieme vakantiebeleving is volgens ons daarom een actieve fietsvakantie.

Fietsen met een groep is heel gezellig en nieuwe vriendschappen ontstaan. Fietsen schept een band. Wat mensen zich gelijk afvragen ‘fietsen we dan met een hele groep achter de fietsbegeleider aan?’, dit is een veel gestelde vraag. Nee, het is uw vakantie en er zijn geen verplichtingen. Als u wilt stoppen om een terrasje te pakken dan kunt u dat gewoon doen. De fiets begeleider fietst gewoon de route mee en is er voor alle vragen over de route en wanneer u met pech onderweg staat dan wordt u niet aan uw lot overgelaten, de begeleider is er om u te helpen. 

Gezellig 

Fietsen is naast een geweldige manier van ontspannen en ook heel gezond. Als u met Fitál Vakanties op vakantie gaat, kiest u voor gezelligheid. Fietsen is niet alleen een hobby, fietsen is een passie en een passie die u deelt met meerdere mensen. Samen met een groep fietsliefhebbers kunt u uw ervaringen delen en is er altijd een gespreksonderwerp namelijk; Fietsen. 

Heerlijk fietsen onder de zon 

De reizen zijn zorgvuldig samengesteld, wij streven ernaar om voor u een fantastische reis te bezorgen en iedereen tevreden te houden. Zo zegt één van onze tevreden klanten ‘De interessante routes doen niet alleen de toeristische kust maar ook het rurale achterland aan” over de fietsvlieg vakantie naar de Algarve. 

Ultieme vakantie beleving 

In de comfortabele touringcar wordt u naar bestemming gebracht. Ziet u een busrit niet  is daar ook iets op bedacht, eigenvervoersreizen. Zodra u aankomt staan de huurfietsen voor u klaar, u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen. De routes zijn voor u geregeld en u kunt zorgeloos aan de reis beginnen. 

Ook zin gekregen in een fietsvakantie?

Fital is de fietsvakantie specialist en heeft tal van mooie fietsvakantie van volledig verzorgt tot heel zelfstandig voor ieder wat wils.

Meer informatie