Emmerdennen

Fietsroute 999883

Aangeboden door:

1984 65

Omschrijving

Het buitengebied van Emmen is rijk aan archeologie. Hoewel Borger geldt als 'Hunebedhoofdstad' van Drenthe, kom je langs deze wandelroute maar liefst 6 hunebedden tegen, waaronder de langste van Drenthe. En in het Valtherbos en Emmerdennen liggen meer dan 100 grafheuvels.

Deze ANWB-route is in nauwe samenwerking gemaakt met Staatsbosbeheer Emmen. Je volgt delen van de rood gekopte- en geel gekopte paaltjes van Staatsbosbeheer. Bij de overgang naar de Staatsbosbeheerroutes wordt met behulp van een onderbord aangegeven dat je deze route moet volgen. Daar waar je de Staatsbosbeheerroute verlaat wordt dit aangegeven met een ANWB-bordje Emmerdenneroute.

Houd er rekening mee dat je alleen in Emmen wat kunt eten en drinken.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Drenthe.nl

Stichting Marketing Drenthe is in 2007 in opdracht van de Provincie opgericht. Marketing Drenthe is verantwoordelijk voor het verbeteren van het imago van Drenthe op het gebied van toerisme, wonen en werken, met de ultieme doelstelling een bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling binnen deze sectoren. De kernwaarden van Drenthe, zoals rust, ruimte en oorspronkelijkheid worden 'toekomstgericht' gemaakt. Zo moet Drenthe in de beeldvorming een vitale, dynamische provincie worden. Het beoogde resultaat van de campagne is een significante imagoverbetering van Nederlands mooiste provincie. Marketing Drenthe is een professioneel, enthousiast en slagvaardig team met een open houding om zaken op te pakken en nieuwe kansen in beeld te brengen. Daarnaast ligt de kracht om partijen met elkaar te verbinden en de communicatie te verbeteren en te versterken om Drenthe op de kaart te zetten.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Hoofdstraat, 7811ER, Emmen, Drenthe, Nederland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Emmen
Hoofdstraat
7811ER Emmen
Plan route naar startpunt

Parkeren

Weerdingerstraat 256
7811 CM Emmen

Treinstation Emmen

Stationsplein 6
7811 GW Emmen

Oplaadpunt

Seinstraat
7811CE Emmen

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Geen fiets maar wandelroute"

  op:

Roelof, Anders

op:

"Waardeloos"

 geplaatst op:

Route klopt voor geen meter. Je moet rechtsaf waar de weg links gaat. Of ergens afslaan waar helemaal geen pad is

"Triest"

 geplaatst op:

Eerste keer met route.nl navigatie gefietst. Klopt niks maar dan ook helemaal niks van navigatie. Over kerkhof (2x) en winkelpassage. We kenden de route, maar er klopt als je via navigatie gaat echt helemaal niks van. Tussen punten aan de lopende band. Rechtsaf waar je helemaal niet kon of alleen maar linksaf kon. Tot dusverre een aanfluiting.

Rian

op:

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 999883 | Toegevoegd op 1-11-2018 | Laatst gewijzigd op 1-11-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding