De Belgische en Brabantse grensbossen

Fietsroute 869203

Aangeboden door:

1355 53

Omschrijving

Je rijdt door uitgestrekte natuurgebieden en door de mooie plaatsjes Ravels en Reusel. Langs de rand van de Neterselse Heide rij je via Netersel en Reusel naar de landsgrens. Dit zijn twee dorpjes van de Acht Zaligheden, mooie Kempische plaatsjes. Aan de overkant van de grens rij je over autoluwe weggetjes door een landelijk landschap van beekjes en gras- en akkerlanden. Je ziet mooie oude hoeves en wegkapelletjes. Je rijdt langs het kanaal en de door de bossen van Hoge Vijvers en het Ravels Gewestbos. Vervolgens rij je terug naar je startpunt, dwars door Landgoed de Utrecht – nog zo’n mooi en rustig bos!

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

93
93 (Dunsedijk, 5094BB, Lage Mierde, Noord-Brabant, Nederland)
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

93
Jouw startpunt
Knooppunt 93
Dunsedijk
5094BB Lage Mierde
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats centrum

Dorpsplein
5094GJ Reusel-De Mierden

Voor Anker

Dunsedijk 3A
5094 BA Lage Mierde

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Mooie route en op bepaalde plaatsen 5 sterren maar over de hele route zeker geen 5 sterren."

  op:

"mooie route met een foutje erin"

 geplaatst op:

mooie route ,alleen bij knooppunt 57 zou je eigenlijk (als je van 55 komt) rechtdoor moeten kunnen naar 42 ,maar 42 staat nergens aangegeven (ook niet op het fietsknooppunt zelf ),dat is wel jammer dus moet je op eigen intuïtie knooppunt 42 zien te vinden . dat lukte want ineens stond halverwege 42 aangegeven . Verder niks mis met deze mooie route.

"Kempen en De Utrecht combi"

 geplaatst op:

Wij kwamen met de auto (fietsen achterop) vanuit Tilburg. Recht naar het zuiden langs Goirle Poppel Weelde en bij Ravels het kanaal over. Meteen daarna rechtsaf de kanaaldijk op. Deze een halve km uitrijden en dan tankstation links. Heel goedkoop daar 1,47 euro ( 16-09-2021) Daarna terug het kanaal over en meteen rechtsom om onder de kanaalbrug te komen. Daar kun je prima parkeren. Je staat dan op knooppunt 32 en fietst langs het naar punt 58 en pik zo de route op. De route is best bosrijk en mooi.

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 869203 | Toegevoegd op 28-6-2018 | Laatst gewijzigd op 30-12-2022

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding