Mühlenroute – volg 43 molens op de fiets

Fietsroute 776797

Aangeboden door:

455 7

Omschrijving

Met deze 250 kilometer lange rondweg ontdek je maar liefst 43 verschillende molens, aangedreven door wind, paarden, water of motoren. Nergens in Duitsland vind je zo veel verschillende functionerende molens als in het ‘molendistrict’ van het Teutoburgerwoud.

Nostalgische molens
De fietstocht is meer dan een tocht van de ene naar de andere molen. Het is een nostalgische reis door de tijd waarbij je van alles te weten komt over de geschiedenis van deze bijzondere molenregio. De fietsroute brengt je langs de rivier de Wezer en het Wiehengebergte en door levendige stadjes. De molens die je onderweg tegenkomt zijn tussen april en oktober in werking gesteld en zijn het bezoeken zeker waard: waar je bij de een de lekkerste regionale specialiteiten kunt kopen, geniet je bij andere van interessante rondleidingen.

Comfortabel op weg
De molenroute is te fietsen in een cirkel of ster en bestaat uit vijf of zes etappes. De route is uitstekend bewegwijzerd. Eventueel kun je je bagage naar je volgende verblijfplaats laten brengen, zodat je niet alles in een dag hoeft te fietsen.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Teutoburgerwoud

In het Teutoburgerwoud zit je helemaal goed als je actief wilt ontspannen en nieuwe energie op wilt doen. Ga voor een avontuurlijke fiets- of wandeltocht en maak kennis met al het moois dat dit gebied je te bieden heeft. Van uitgestrekte natuurgebieden tot historische bezienswaardigheden, thermen en gezellige steden, het Teutoburgerwoud biedt het je allemaal.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Hammoor, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Buschhügel
32369 Rahden

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 776797 | Toegevoegd op 28-3-2018 | Laatst gewijzigd op 21-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.300.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding