Etappe 4 Van de traditierijke plaatsen aan de Tegernsee en Schliersee naar het milde Inntal

Fietsroute 773866

Aangeboden door:

750 5

Omschrijving

Vanaf de Tegernsee ga je verder in de richting vam Schliersee. De plaats Schliersee biedt met de Schliersee en Spitzingsee vrij toegankelijke zwemwateren met de hoogste waterkwaliteit.

Langs de westoever van het schilderachtige meer brengt de weg je bij het openluchtmuseum Markus Wasmeier. Daar kun je onder andere ontdekken hoe het leven vroeger was. Een omweg naar de whiskystokerij Slyrs mag je niet overslaan. Je kunt er whisky uit Overbayern proeven, die met bergwater uit de Bannwaldquelle gestookt wordt.

De fietsroute brengt je nu naar Fischbachau, bekend van de bedevaartskerk Birkenstein, in de richting van Bad Feilnbach. Daar draait veel om het omvangrijke aanbod voor mountainbikers in alle moeilijkheidsgraden. Bett & Bike - onder dit motto bieden fietsvriendelijke onderkomens in Bad Feilnbach samen met de Deutscher Fahrradclub een superservice voor fietsers. Voor de fiets is er een eigen ruimte, voor pech een reparatieset en voor de fietsers een vitamine- en koolhydraatrijk ontbijt.

De tocht loopt verder via Raubling, met een van de grootste aaneengesloten bergmoerassen van Europa, naar Neubeuern am Inn.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Schlierseer Straße, 83703, Gmund, Beieren, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Gmund
Schlierseer Straße
83703 Gmund
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 773866 | Toegevoegd op 20-3-2018 | Laatst gewijzigd op 20-8-2020

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding